Hickory røget Pulled pork Opskrift
Røget trukket svinekød er en traditionel sydlig opskrift, og de lokale ved, at Hickory Wood -chips tilbyder en næsten magisk alkymi, der giver stærk og rig smag, når det kombineres med den rigtige krydderier. Perfekt til burgere eller hovedproteinet til en lækker sommermiddag.
Ingredients
3 kg (6 lb) flæskesteg
Gnide:
30 Ml (2 spsk) paprika
10 ml (2 tsk) brun farin
3 Ml (½ tsk) hver løgsalt, sellerisalt, hvidløgssalt, tør sennep, kværnet sort peber, cayennepeber og salt
Preparation
Basting Sauce:
250 ml (1 c) æblecidereddike
60 ml (¼ c) vand
30 Ml (2 spsk) Worcestershire sauce
15 Ml (1 spsk) groftkværnet peber
15 Ml (1 spsk) groft salt
10 ml (2 tsk) vegetabilsk olie
Aftenen før servering blandes rub ingredienser sammen og masseres ind i flæskestegen. Dæk med plastik og stil på køl natten over. Tag ud af køleskabet og lad stå i 45 minutter til en time.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellem 100°C og 120°C (220°F og 250°F). Brug Hickory-smagsbisquetter til at ryge/tilberede i cirka 8 timer eller indtil kødet når en indre temperatur på mindst 70°C (160°F). Bland ingredienserne til saucen og dryp svinekødet med sauce, og sæt den resterende drysse sauce til side. Fortsæt med at ryge/lave mad i yderligere en time.
At tjene:
Til servering trækkes/strimles svinekødet i skiver. Læg en hamburger eller kaiserbolle på og dryp med den resterende bastingsauce.
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now