Hickory Smoked Pulled Pork Recipe

Hickory røget Pulled pork Opskrift



Røget trukket svinekød er en traditionel sydlig opskrift, og de lokale ved, at Hickory Wood -chips tilbyder en næsten magisk alkymi, der giver stærk og rig smag, når det kombineres med den rigtige krydderier. Perfekt til burgere eller hovedproteinet til en lækker sommermiddag.

Ingredients

3 kg (6 lb) flæskesteg

Gnide:

30 Ml (2 spsk) paprika

10 ml (2 tsk) brun farin

3 Ml (½ tsk) hver løgsalt, sellerisalt, hvidløgssalt, tør sennep, kværnet sort peber, cayennepeber og salt

Preparation

Basting Sauce:

250 ml (1 c) æblecidereddike

60 ml (¼ c) vand

30 Ml (2 spsk) Worcestershire sauce

15 Ml (1 spsk) groftkværnet peber

15 Ml (1 spsk) groft salt

10 ml (2 tsk) vegetabilsk olie

Aftenen før servering blandes rub ingredienser sammen og masseres ind i flæskestegen. Dæk med plastik og stil på køl natten over. Tag ud af køleskabet og lad stå i 45 minutter til en time.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellem 100°C og 120°C (220°F og 250°F). Brug Hickory-smagsbisquetter til at ryge/tilberede i cirka 8 timer eller indtil kødet når en indre temperatur på mindst 70°C (160°F). Bland ingredienserne til saucen og dryp svinekødet med sauce, og sæt den resterende drysse sauce til side. Fortsæt med at ryge/lave mad i yderligere en time.

At tjene:

Til servering trækkes/strimles svinekødet i skiver. Læg en hamburger eller kaiserbolle på og dryp med den resterende bastingsauce.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now