Honey Sriracha Smoked Side Ribs

Honey Sriracha røget Side ribben Opskrift



En kombination af honning og sriracha marinade er det, der gør disse ribben så specielle. Denne honning sriracha røget side ribben opskrift vil være endnu bedre, hvis de røget ved hjælp af Hickory, Pecan eller Whisky Oak Bisquettes.

Ingredients

1 Rack svinekød side ribben

½ kop honning

4 spsk Sriracha

1 spsk salt

2 tsk sort peber

2 tsk hvidløgspulver

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory, Pecan eller Whisky Oak

Preparation

Indstil ryger til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (Hickory, Pecan og Whisky Oak fungerer alle godt til ribben).

Pil membranen af bagsiden af hver ribbenstativ.

Bland honning, Sriracha, salt, sort peber og hvidløgspulver sammen.

Pensl omkring halvdelen af honning-Sriracha-blandingen på begge sider af ribbenene.

Læg ribbenene i rygeren og ryg i 3-4 timer.

Pensl ribbenene med den resterende sauce.

Lad dem hvile i 10 minutter inden de skæres og serveres.

Opskrift af: Steve Cylka