Hot Smokin' Gal's Smoked Pork Chops Recipe

Hot Smokin 'Gal er røget Svinekoteletter Opskrift



Forbered dig på en saftig fest med disse mundvandende hickory-røget svinekoteletter. Tilført med den perfekte blanding af Mortons ømme hurtige, hickory salt og mørkebrunt sukker, er disse mørke koteletter marineret til perfektion, badet i et antydning af ananasjuice og derefter langsomt røget til røget-sød perfektion, hvilket efterlader dig med en pladefuld af uimodståelige smag i hver bid.

Ingredients

5 spsk Morton's Tender Quick til 5 pund svinekoteletter

1 spsk + hickorysalt fra Butcher Packer

Lidt mindre end en ¼ kop mørk brun farin

Preparation

Gnid koteletterne ned og luk dem i en plastikpose. (Jeg brugte min Foodsaver) Instruktioner på Morton siger 4 – 6 timer for rub.

Efter 4½ time, skær posen op og tilsæt lidt ananasjuice (jeg var løbet tør for æblecider) sammen med koteletterne og luk igen. ** se nedenunder.

Lad dem sidde i yderligere 45 minutter, fjern derefter koteletter og skyl.

Ryg i Bradley ved 200°F i en time.

Øg temperaturen til 225°F i ½ time for at afslutte tilberedningen,

Brug 3 æbler bisketter.

** Disse koteletter var ret tynde.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now