Hot Smokin 'Gal er røget Svinekoteletter Opskrift
Forbered dig på en saftig fest med disse mundvandende hickory-røget svinekoteletter. Tilført med den perfekte blanding af Mortons ømme hurtige, hickory salt og mørkebrunt sukker, er disse mørke koteletter marineret til perfektion, badet i et antydning af ananasjuice og derefter langsomt røget til røget-sød perfektion, hvilket efterlader dig med en pladefuld af uimodståelige smag i hver bid.
Ingredients
5 spsk Morton's Tender Quick til 5 pund svinekoteletter
1 spsk + hickorysalt fra Butcher Packer
Lidt mindre end en ¼ kop mørk brun farin
Preparation
Gnid koteletterne ned og luk dem i en plastikpose. (Jeg brugte min Foodsaver) Instruktioner på Morton siger 4 – 6 timer for rub.
Efter 4½ time, skær posen op og tilsæt lidt ananasjuice (jeg var løbet tør for æblecider) sammen med koteletterne og luk igen. ** se nedenunder.
Lad dem sidde i yderligere 45 minutter, fjern derefter koteletter og skyl.
Ryg i Bradley ved 200°F i en time.
Øg temperaturen til 225°F i ½ time for at afslutte tilberedningen,
Brug 3 æbler bisketter.
** Disse koteletter var ret tynde.
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now