How to Smoke Pull Pork Sandwiches

Hvordan man ryger Træk svinekødsandwiches



Jeg lavede nogle morder røget trukket svinekødsandwiches med krydret slaw topping og stegt pickles på min nye Bradley rygermodel P10, ligesom den nye, vi giver væk. Hvis du vil vide mere om at kontrollere røg separat fra varmen, så tjek Bradleys websted.

Ingredients

 Svinekød Rub:

½ kop groft salt

1 tsk sort peber

½ kop hakket eller granuleret hvidløg

6 spsk hakket eller granuleret løg

½ kop røget paprika

½ kop brun farin

2 spsk friskhakket timian eller 2 tsk tørret

½ tsk stødt muskatnød

Pulled pork:

1 (4 til 6 pund) Boston Butt (jeg brugte en 7 pund, og det tog mig 10 ½ time)

1 kop sennep

1 kop Pork Rub (se opskriften under denne)

¼ kop brun farin

1 kop æblejuice

Preparation

Svinekød Rub:

Bland alle ingredienserne sammen i en mellemstor skål. Hvis du bruger friskhakket hvidløg, skal du bruge rub inden for 4 dage. Med granuleret hvidløg, opbevares i en lukket beholder i op til en måned.

Pulled pork:

Forvarm din ryger til 225ºF (107°C).

Drys kødet med sennep.

Bland pork rub med brun farin. Drys derefter generøst blandingen over kødet, og gnid det hele.

Læg svinekødet i rygeren og kog i 4 timer.

Fjern svinekødet, spray med æblejuice, og pak det tæt ind i slagterpapir. Røg den i yderligere 2 timer, eller indtil den indre temperatur når 195 graderºF (90.5°C).

Lad svinekødet hvile i en time, og riv det derefter.

Par med:

Server dette svinekød med din yndlingssauce, og hav de Kaiser-boller ristet og klar. Professionelt tip: denne sandwich er fantastisk, når du hælder noget røget Mac N Cheese på den.

Kend dine ingredienser:

Boston butt er en udskæring af svinekød, der kommer fra den øverste del af skulderen fra forbenet. Nogle gange sælges den med benet i, men jeg foretrækker den benfri numse.

Opskrift af: Marc er på grillen