Classic Smoked Bologna Recipe
This Classic Smoked Bologna Recipe is an easy recipe that I recommend if you have a new smoker or grill that you’re eager to use. Don’t get me wrong. Even easy recipes are still tasty ones that everyone loves to eat. This recipe is for the 5 lb. bologna that you buy at your local grocery store. In this recipe I am cooking on my Bradley Smoker to get that perfect finish on this Bologna.
Ingredients
Bologna bindemiddel ingredienser:
½ Kop sennep
1 tsk melasse
1 tsk honning
Tip: Varm op i en gryde for at få melasse og honning til at blandes jævnt med sennep
Bologna BBQ Rub-ingredienser:
½ Kop brødkrummer almindeligt
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk paprika
1 tsk stødt sennep
½ Tsk malet sort peberkorn
1 spsk granuleret sukker
1 spsk brun farin
Preparation
Forvarm din ryger til 230°F. Til denne opskrift brugte jeg Mesquite træ til at ryge med.
Brug spidsen af en skarp kniv til at skære i bolognaen ca ½ tomme tyk i et firkantet mønster på alle sider af bolognaen.
Beklæd bolognaen med Bologna Binder, og belæg derefter Bolognaen med BBQ Rub. Der bør ikke komme sennep, og brug dine fingerspidser til at skubbe gniden ind mellem snittene.
Røg Bologna i omkring 3 til 4 timer. Bologna er forkogt, så du kan bedømme færdiggørelsen ud fra den farve og smag, du foretrækker.
I løbet af de sidste 30 minutter af madlavningen kan du pensle den valgte BBQ-sauce på.
Skær den, som du foretrækker, og nyd!
Opskrift af: Moody Foodie Tulsa
Mesquite
Træ
Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.
Shop Now