Krydret røg Svineribben
Hvordan man laver krydret svinekød ribben i en Bradley -ryger. I denne episode af Smokin 'med Joe har vi en speciel gæst, Wade Bradley! Se denne video for at lære at lave nogle lækre krydret røget svinekød ribben. De bruger den enkleste opskrift!
Ingredients
Svineribben
Til rub:
brunt sukker
Salt
Pepper
cayennepeber
Hvidløgs pulver
Løg pulver
Preparation
Forbered ribbenene ved at få membranen af.
Brun farin gnid på begge sider af ribbenene
Lad sukkeret glasere ribbenene
Tilsæt salt
Tilsæt peber
Tilsæt cayenne
Tilsæt hvidløg
Tilsæt løgpulver
Gnid det jævnt ind
Vend ribbenene og gentag trinene
Brug hickory bisquettes (brug 9) og ryg dem i Bradley P10 ved kogetemperatur. 240F i 3 timer
Opskrift af: Somkin' With Joe
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now