Mesquite røget Svinekoteletter
Disse mesquite røget svinekoteletter er uimodståelige. Tag dem over toppen ved at ryge dem med mesquite bisquettes.
Ingredients
6 Centerskårne svinekoteletter
¼ kop kosher salt
⅓ Kop brun farin
2 spsk sort peber
1 spsk timian
1 spsk salvie
2 spsk hvidløgspulver
1 spsk cayennepepper
Bradley Flavor Bisquettes – Mesquite
Preparation
Forvarm ryger til 225 – 250°F med Mesquite Flavor Bisquettes.
Bland ingredienserne til gnidning.
Dæk alle sider af svinekoteletterne med rub.
Røg svinekoteletter i 1½ til 2 timer.
Serveres varm.
Opskrift af: Lena Clayton
Mesquite
Træ
Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.
Shop Now