Mesquite Smoked Pork Chops

Mesquite røget Svinekoteletter



Disse mesquite røget svinekoteletter er uimodståelige. Tag dem over toppen ved at ryge dem med mesquite bisquettes.

Ingredients

6 Centerskårne svinekoteletter

¼ kop kosher salt

⅓ Kop brun farin

2 spsk sort peber

1 spsk timian

1 spsk salvie

2 spsk hvidløgspulver

1 spsk cayennepepper

Bradley Flavor Bisquettes – Mesquite

Preparation

Forvarm ryger til 225 – 250°F med Mesquite Flavor Bisquettes.

Bland ingredienserne til gnidning.

Dæk alle sider af svinekoteletterne med rub.

Røg svinekoteletter i 1½ til 2 timer.

Serveres varm.

Opskrift af: Lena Clayton

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now