Miniature Smoked Ham

Miniature Røget skinke

Dan Shahin

Røget skinke er et utroligt måltid til enhver ferie.

Ingredients

1 kg svinekamled – hud og fedt fjernet

4 liter vand

1 spsk hel sort peber

75 g Mortons Kosher Salt

12 g lyserødt salt

2 laurbærblade

1 spsk Enebær

2 spsk syltede krydderier

4 Fed knust hvidløg

20 g brunt sukker

Preparation

Metode:

For at forberede saltlagen kombineres halvdelen af vandet med kosher salt, krydderier, smagsstoffer og sukker. Bland godt, indtil salt og sukker er helt opløst, og tag derefter af varmen. Hæld den varme saltlage i en stor nok beholder med resten af vandet og køl denne helt ned.

Når saltlagen er helt afkølet, tilsæt svinekødet, sørg for at det er helt nedsænket, dæk til og sæt det i køleskabet i cirka 5 dage afhængigt af tykkelsen.

Tag svinekødet op af saltlagen og skyl godt inden det tørres med køkkenrulle. Lad derefter svinekødet stå på en rist i køleskabet i cirka 12 timer for at lufttørre og udvikle en pellicle.

Indstil din Bradley Smoker til 110C med Bisquettes med kirsebærtræsmag.

Når det er op til temperaturen, tilsættes svinekødet i ca. 4-5 timer, indtil en indre temperatur på 63C er nået.

Skær og nyd lunt eller opbevar i køleskabet og skær i skiver næste dag.

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now