Let røget Pepperoni Opskrift
Dette er virkelig en meget let røget pepperoni -opskrift, som du kan lave i ovnen eller rygeren. Forlad den røde peber, hvis du ønsker det. Du kan fylde i naturlige svin eller fibrøse foringsrør. Jeg foretrækker dog at bruge 38 - 42 mm svinhus. Selvfølgelig kan du gøre det i ovnen, men dette er en fantastisk mulighed for at bruge din Bradley -ryger og få fremragende resultater. Ikke koldt vand bad disse. Afkøl og skiv derefter tyndt. Køleskab i op til 2 uger eller fryses for længere opbevaring.
Ingredients
2 pund magert hakket oksekød (85 % magert eller slankere)
1 tsk flydende røgsmag (valgfrit)
2 Tsk malet sort peber
2 Tsk sennepsfrø
2 Tsk knust fennikelfrø
1 til 2 tsk knust rød peber (efter din smag)
½ tsk hvidløgspulver
1 tsk paprika
½ tsk sukker
2 dybe teskefulde Morton's Tender Quick-hærdende salt
Preparation
Til ovn eller ryger.
Kombiner krydderier og kød og bland grundigt med hænderne. Dæk til og stil på køl i 48-72 timer.
Form kødet til to lange stykker eller ruller. Placer en rist (eller pande/plade med dræn) på en bageplade og sæt kævlerne på en rist.
Bages ved 180ºF til 200ºF i 8 timer, roterende logs hver 2. time. Du vil have en IT af kødet på 165ºF (pas på ikke at fedte ud).
Logs vil være en lys pink, når de er færdige og bør være nogenlunde tørre og faste.
Tør overskydende fedt af og lad kødet køle af. Lad være med at bade dem i koldt vand. Afkøl og skær derefter i tynde skiver. Stil på køl i op til 2 uger eller frys for længere opbevaring.