Stuffed & Smoked Pork Loin Roast Recipe

Fyldt & røget Pork Loin Roast Opskrift



Frisk rosmarin forbedrer en blandet frugtfyldning i denne svinesteg. For en lettere røgsmag, røgkok i halvdelen af ​​tiden og stegt i ovnen ved 180 ° C (350 ° F) i cirka 1 time.

Ingredients

1,5 kg (3 lb.) svinekamsteg, sommerfuglet

5 tørrede pærer, groft hakkede

10 Tørrede abrikoser, groft hakkede

10 Tørrede, udstenede svesker, groft hakkede

5 Ml (1 tsk) finthakket frisk rosmarin

125 ml (½ kop) rød- eller hvidvin

Preparation

Trim stegen for overskydende fedt og dup tør. I en lille skål mariner du pærer, abrikoser, svesker og rosmarin i vin i cirka 20 minutter. Dræn reservemarinade. Åbn sommerfuglestegen og fordel midten med frugten. Rul sammen og bind godt. Gnid ydersiden med den resterende marinade.

Rygemetode:

Forvarm ryger til 80-90°C (175-190°F)

Læg stegen på en rist med olie

Røgkoge i 6-7 timer eller indtil et øjeblikkeligt termometer viser 65-70°C (150-160°F). Tilberedningstiderne vil variere afhængigt af vind- og vejrforhold.

Færdighedstest:

Kødet skal være fugtigt og mørt. Lad stå et par minutter før udskæring.