Fyldt & røget Pork Loin Roast Opskrift
Frisk rosmarin forbedrer en blandet frugtfyldning i denne svinesteg. For en lettere røgsmag, røgkok i halvdelen af tiden og stegt i ovnen ved 180 ° C (350 ° F) i cirka 1 time.
Ingredients
1,5 kg (3 lb.) svinekamsteg, sommerfuglet
5 tørrede pærer, groft hakkede
10 Tørrede abrikoser, groft hakkede
10 Tørrede, udstenede svesker, groft hakkede
5 Ml (1 tsk) finthakket frisk rosmarin
125 ml (½ kop) rød- eller hvidvin
Preparation
Trim stegen for overskydende fedt og dup tør. I en lille skål mariner du pærer, abrikoser, svesker og rosmarin i vin i cirka 20 minutter. Dræn reservemarinade. Åbn sommerfuglestegen og fordel midten med frugten. Rul sammen og bind godt. Gnid ydersiden med den resterende marinade.
Rygemetode:
Forvarm ryger til 80-90°C (175-190°F)
Læg stegen på en rist med olie
Røgkoge i 6-7 timer eller indtil et øjeblikkeligt termometer viser 65-70°C (150-160°F). Tilberedningstiderne vil variere afhængigt af vind- og vejrforhold.
Færdighedstest:
Kødet skal være fugtigt og mørt. Lad stå et par minutter før udskæring.