Hickory røget Pepperoni stikker Opskrift
Hærdning af pølser og kød kan være en skræmmende opgave, men det er utroligt givende. Desuden er slutresultatet verdener over ethvert butikskøbt produkt, du kan finde. Det er sandt, at der er nogle teknikker, du bliver nødt til at mestre for at fremstille et kvalitetshæret kød eller pølse. Men med moderne teknologi og hærdning af produkter kan det være overraskende enkelt.
Pepperoni er en type pølse, der traditionelt er lavet af finmalet kureret svinekød og oksekød, der er let røget. Det er fyldt i tyndt kollagenhus og får sin karakteristiske røde farve fra: paprika & cayenne og hærdningsreaktionen af natriumnitrit.
Ingredients
2 lbs svinekød skulder
0,84 kg oksekød (jeg brugte gryderet)
36 g salt
3.2 G Kur #2
2,5 G Dextrose 0,2 %
4 g sukker
8 g paprika
3 G cayennepepper
3 g anis frø
2 G fennikelfrø
0,8 G Mondostart 2 M kultur
Preparation
Skær i tern og mal derefter svine- og oksekød fint sammen.
Væg de resterende ingredienser og bland dem sammen.
Bland det sammen med kødet, indtil det er godt blandet (2-3 minutter i en røremaskine på lav hastighed burde gøre det trick).
Fyld i kollagenhylstre.
Gær ved 71°F i 72 timer, 85-90% luftfugtighed.
Kold røg i 8 timer med hickory bisquettes.
Tør ved 54-6 0F, 80-85% luftfugtighed, i 5-7 uger (tør indtil du observerer et vægttab på 30%).
Opbevares på et køligt og tørt sted (mindre end 60°F).
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now