Cold Smoked Braised Baby Back Ribs Recipe

Koldt røget brød Baby tilbage ribben Opskrift



Disse ribben fremstiller deres egen sauce. Denne opskrift skaleres til 2 stativer med baby -ryg ribben. Jeg laver normalt seks stativer. Opskrift inspireret af Alton Brown.

Ingredients

2 stativer med babybagribben

Dry Rub – Dette er til 2 stativer:

½ Kop lys brun farin - tæt pakket

1 spsk hver kosher salt og chili pulver

1 ½ tsk hver stødt sort peber, cayennepeber, Old Bay Krydderi, gnidet timian og løgpulver.

Braiseringsvæske:

1 Kop hvidvin (jeg ville IKKE bruge “madlavningsvin” her – den har for meget natrium og gør saucen for salt. Jeg bruger en fyldig hvid – “snoet chard”)

2 spsk hvidvinseddike (jeg har også brugt rødvinseddike og æblecidereddike.)

1 spsk honning

2-3 fed hvidløg - hakket

Preparation

Kold rygning:

Fjern membranen fra bagsiden af ribbenene. Hvis det tager dig mere end 10 minutter, skal du sætte ribbenene tilbage i køleskabet i 30 minutter eller deromkring. Du vil have ribbenene afkølet ikke ved stuetemperatur, når de placeres i Bradley'en.

Forvarm din generator, og sluk for varmen til kabinettet (til den originale Bradley kan du tage stikket ud af varmeelementet). Placer ribbenene i Bradley og påfør op til 1:40 timer af din yndlingsrøg. Jeg bruger Hickory.

Fjern ribbenene fra rygeren, og lad dem hvile i køleskabet i en time for at afkøle dem lidt mere, og påfør derefter rub.

Påføring af Rub:

Brug al gniden, og fordel den jævnt mellem de to stativer med ribben. Der bør ikke være nogen rub tilovers, denne rub vil ende med at give smag til din sauce.

Pak hver rist med ribben ind i folie, efterlad en åben "tud" i den ene ende, og stil den tilbage i køleskabet i mindst 3-4 timer. Du skal bruge denne tud for at tilføje braiseringsvæsken.

Braisering:

Forvarm ovnen til 250°F. Bland alle ingredienserne undtagen hvidløget. Mikroovn på høj i et minut. Tilsæt derefter hvidløg, rør rundt og lad det hvile i 10 minutter.

Du skal have omkring 1  kopper væske på dette tidspunkt. Tag ribbenene ud af køleskabet, og hæld  af en kop væske gennem hver af tudene. Forsegl tudene, og vip foliebåden for at fordele væsken jævnt.

Sæt ribben på en bageplade, sæt i en 250°F ovn og braiser i 2 ½ timer.

Tag ribbenene ud af ovnen, og reducer ovntemperaturen til varm. For at lave saucen hældes væsken fra hver foliebåd i en gryde. Håndter forsigtigt. Bådene vil være varme, og når du hælder væsken på, kan den udstrømmende damp brænde dig.

Forsegl foliebådene igen; sæt dem tilbage i den "varme" ovn.

Sovs:

Skum alt fedt af saucens overflade med en slev.

Bring derefter saucen i kog, og fortsæt med at koge, indtil den er reduceret i volumen med mindst det halve og begynder at tykne.

Tag ribben ud af ovnen, og sæt ovnen til at stege. Fjern ribbenene fra foliebådene, og læg dem på en foliebeklædt bageplade. Mop med saucen, og læg under slagtekyllingen for at "sætte" saucen. Skær ribben i portioner og server.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now