Cured Smoked Pork Loin Recipe

Huret røget Svinekød Opskrift



For at gøre dette kureret røget svinekød opskrift kan du bruge svinekød, du får i butikken. Jeg købte min fra SAMS, og de kommer to til en pakke. Du starter med to ¼ lb svinekød, trimmet af overskydende fedt og membran. Jeg satte dem i en saltvand i 15 dage. I slutningen af ​​15 dage skyllede jeg dem, satte dem i netting og tørrede dem i Bradley i cirka en time ved 140ºF (60ºC). Derefter røg dem under 80ºF (26,7 ºC) i cirka 4 timer. Efter rygning bragte jeg dem ind. Du har ikke brug for nettingprocessen. Ligesom den måde, kødet ser efter det, har røget og har det 'nettet' look.

Ingredients

To ¼ lb svinekam, trimmet af overskydende fedt og hinde.

Kureblandingen:

1 Tbsp salt

1 Tbsp brun farin, pakket i skeen

¾ Tsk løgpulver

½ Tsp Prag pulver

½ Tsk hvidløgspulver

½ Tsk hvid peber

¼ Tsk allehånde

Preparation

Læg lændene i en spegebeholder, og gnid saltblandingen jævnt på alle overflader af kødet.

Dæk svinekødet til og stil det på køl.

Efter 12 timer masseres kødet.

Massér derefter kødet dagligt i syv dage.

Efter syv dage masseres den hver anden dag i den resterende hærdetid.

Efter at hærdetiden er afsluttet, skylles lænden grundigt og drænes derefter.

Pak hvert stykke ind i et køkkenrulle, og pak det derefter ind i avispapir. Stil på køl natten over.

Dagen efter skal du fjerne avisen og køkkenrullerne

Net lænden og hæng i smøgen i en time ved 140ºF (60ºC) til at tørre.

Efter en time, kold røg ved 80ºF (26,7ºC) ved at bruge hickory i omkring fire timer.

Tag lænden ind, tag nettet af, og prøv bare noget.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now