Skillet Corn with Smoked Sausage Recipe

Stegepande majs med Røget pølse Opskrift



Denne stegepande majs med røget pølseopskrift gør en lækker side skål. Når du ryger pølserne, tager det dig bare et par minutter at afslutte opskriften. Hvis du tilfældigvis har røget pølser på forhånd, vil dette være en skål med en skridt, så let at lave.

Ingredients

1 pund italiensk pølse (mild eller varm)

2 spsk olie

1 rød peber - udkernet og skåret i tern

1 Løg - pillet og skåret i tern

2 fed hvidløg - hakket

8 majskolber

3 spsk frisk persille - hakket

1 tsk salt

½ tsk sort peber

Bradley Flavor Bisquettes

Preparation

Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg.

Læg italienske pølser på en rygerist og ryg indtil de er gennemstegte og den indre temperatur er 165°F.

Fjern fra ryger og lad afkøle lidt.

Skær pølserne i ½ tomme skiver.

Skær kernerne af kolben ved at placere bunden af øret på et skærebræt og start kniven øverst, skær kernerne af, mens du arbejder dig ned.

Varm olien op i en stor stegepande. Tilsæt rød peber, løg og hvidløg. Sauter under ofte omrøring i cirka 4-5 minutter.

Tilsæt majskernerne og steg videre i cirka 5 minutter.

Rør de snittede røgede italienske pølser, persille, salt og peber i.

Fortsæt med at koge i cirka 7-10 minutter. Majsene skal være møre og kogte.

Tjene