Røget Abrikos lændbacon Opskrift
Jeg har oprettet denne røget abrikos -loin -baconopskrift, fordi jeg ville lægge lidt af en vri på min lændbacon denne gang. Jeg bemærkede, hvor meget billigere abrikos sirup var end ahornsirup, og troede, at jeg ville prøve det. Denne metode er så enkel, selv en hulemand kunne gøre det!
Ingredients
Start med nogle gode udbenede lænder, skåret i 3 stykker.
Bradley ahornkur
Abrikossirup
Æblebisquetter
Preparation
Skær sølvskindet af lænden'.
Skær dem i 3 stykker, bare så de passer bedre i en gallon lynlås.
Gnid Bradley ahornkur ind i dem med en hastighed på 3 spiseskefulde pr. 5 lb.
Læg dem i ziplock-poserne, og få så meget luft ud som muligt.
Stil dem i køleskabet, vend dem hver par dage.
På dag tre, hæld ½ kop abrikossirup i hver pose og arbejd det rundt.
På dag 7 tages de alle ud, skylles godt, lægges i blød i koldt vand til ½ time, skyl igen, og sæt på riste i køleskabet til tørre natten over.
Næste dag, smid dem i rygeren, indstillet til 150ºF (65°C) i en time.
Læg røgen på og hæv temperaturen til 175ºF (79.4°C) i løbet af de næste par timer.
Jeg bruger 5 eller 6 timers røg, normalt æble.
Lad være i ryger indtil den indre temperatur er 147ºF (63.9°C).
Fjern, pak dem ind i folie og lad dem køle af.
Når de er kølet af, pakkes de ind i plastfolie og tilbage i køleskabet i 2 dage.
Efter 2 dage skæres og vakuumforsegles.
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now