Smoked Honest Cooking Chorizo Recipe

Røget ærlig madlavning Chorizo Opskrift



Denne røget ærlige madlavning chorizo ​​er til mexicansk chorizo ​​snarere end spansk. Der er masser af muligheder i begge tilfælde, men jeg ved ikke noget om at lave spansk chorizo. På den mexicanske side er der imidlertid nogle få, jeg har brugt. Dette er den, jeg generelt bruger som udgangspunkt. Når du er klar, kan du lade det sidde i et par timer, så smagene smelter sammen. Jeg synes dog, det er lækkert lige efter at have lavet også. Vil opbevare køleskabet i et par dage, og det fryser pænt.

Ingredients

1,10 Lb eller 500 gram hakket svinekød

1 spsk spidskommen frø

1 tsk korianderfrø

5 hele nelliker

2 laurbærblade

¼ tsk stødt kanel

½ tsk oregano

½ tsk timian

1 spsk granuleret hvidløg

1 tsk havsalt

5 hele peberkorn (eller ½ tsk. kværnet sort peber)

Rist (valgfrit) elementer med stjerne separat, mal derefter og bland det hele.

Tilføj derefter:

2 spsk ancho chile pulver ELLER erstatning med en kombination af

2 spsk paprika blandet med ½ tsk cayennepulver ELLER

2 spsk paprika blandet med 1 tsk rød chilipulver

3 spsk. æblecidereddike (kan erstattes med rødvinseddike)

Preparation

Rist chilierne på hver side i en tør stegepande, der er opvarmet på højt niveau, i cirka 10 sekunder eller lige indtil de begynder at puste.

Fyld gryden med nok vand til at dække chilien. Lad varmen stå på indtil vandet begynder at koge.

Sluk derefter for varmen og lad chilierne trække, indtil de er bløde, cirka 30 minutter.

Når chilierne er fugtige, drænes vandet og chili og eddike lægges i en blender, og tilsæt også hakket løg og hakket hvidløg. Purér indtil en glat, lys rød pasta (kan tilføje et stænk vand eller eddike, hvis det er for tørt til at blande). Det vil ligne ketchup.

Tilsæt chilipuréen til det hakkede svinekød sammen med resten af krydderierne. Bland godt.

For at teste smagen, klem et lille stykke af og steg det i en stegepande i et minut eller deromkring. Smag til og tilsæt flere krydderier, hvis det er nødvendigt.

Lad det sidde i et par timer, så smagen smelter sammen.