Røget ahorn hvidløg Svinekoteletter Opskrift
Denne røget ahorn hvidløg svinekoteletter er perfekte til middagstid. Røget ved lav temperatur, indtil den er møre og saftig, med et strejf af ahornsirup. Brug Apple, Cherry eller Hickory Bisquettes.
Ingredients
4 svinekoteletter
½ tsk salt
½ tsk kværnet sort peber
1 tsk hvidløgspulver
4 spsk ahornsirup
Preparation
Drys begge sider af koteletterne med salt, peber og hvidløgspulver. Pensl halvdelen af ahornsiruppen på koteletterne.
Indstil rygeren til 275ºF ved at bruge træbisquetter efter eget valg (hickory, æble eller kirsebær fungerer godt).
Røg svinekødet, indtil det når en indre temperatur på 155ºF, cirka 2 timer.
Når koteletterne er røget færdig, pensles du dem med den resterende ahornsirup.
Server straks.
Kirsebær
Træ
Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.
Shop Now