Smoked Maple and Berry Sausage Recipe

Røget ahorn og bær Pølse Opskrift



Dette er min favorit røget ahorn og bærpølse opskrift. Det er en frisk ahornpølseopskrift, og så tilføjer du bærene. Normalt ryger jeg det ikke på grund af bærene, men du kan tilføje noget flydende røg i stedet. Eller brug din egen opskrift, og erstat ahornsukker til dextrose eller sukker, som opskriften kræver. Sørg dog for, at det er det sande ahornsukker, ikke ahornssmaget sukker. Kog, steg eller bag. Opbevares i køleskabet omkring 4 dage eller dobbeltindpakning og frys i 6 måneder.

Ingredients

3 Lb vildtkød

2 kg røget bacon. kogt sprød, smuldret

1 Lb svinekød

1 spsk salt (hvis bacon er virkelig salt, brug ikke 1 t)

4 spsk ahornsirup. Prøv at bruge ægte Vermont ahorn. Mere eller mindre efter smag.

1 spsk salvie

1 kop blåbær

1 spsk sort peber

1 spsk hvidløgspulver

1 tsk koriander

1 tsk malet sennepsfrø

1 tsk merian

½ kop isvand

33-36 mm Hog casing (tilvalg)

Preparation

Kværn vildt, bacon, svinekød og bær (tilvalg) gennem med tallerken 1 gang.

Bland de resterende ingredienser sammen og bland grundigt.

Fyld ind i hylsteret, vrid til 4" led eller lav til bøffer.

Dette ryger jeg ikke på grund af bærrene. Du kan tilføje noget flydende røg, hvis du ønsker det. Kog, steg eller bag. Opbevar i køleskabet i omkring 4 dage eller dobbelt indpakning og frys i 6 måneder.