Røget Maple glaseret skinke Opskrift
Den røget ahornglaseret skinkeopskrift er perfekt at bruge, når du vil tilføje et specielt touch til din festlige bagt skinke! Den mest utrolige glasur med duften af ahorn og antydning af sennep og krydderier for at få dig til at aldrig have en simpel skinke igen.
Ingredients
6 til 7 kg (12 til 14 lb) skinke, kogt, klar til at spise
Sæt ind:
30 Ml (2 spsk) hver dijonsennep, ahornsirup og stødt sort peber
15 Ml (1 spsk) hver af vegetabilsk olie, cidereddike, løgpulver, paprika og 10 ml (2 tsk) groft salt
Preparation
Glasur:
180 ml (⅔ c) ahornsirup
90 ml (⅓ c) bourbon
45 Ml (3 spsk) dijonsennep
Aftenen før du planlægger at servere skinken, skal du skære den fede side af skinken med brede snit på kryds og tværs 0,6 cm til 1,2 cm (¼′ til ½′) dybe.
Kombiner pasta ingredienser i en lille skål.
Påfør pastaen jævnt over hele skinken.
Dæk med plastfolie og stil på køl natten over.
Tag skinken ud af køleskabet og lad den stå ved stuetemperatur i cirka 45 minutter.
Rygemetode:
Bring din Bradley Smoker til mellem 105°C og 120°C (220°F og 250°F).
Brug af bisquetter med ahornsmag, røg/kog skinken i cirka 5 til 6 timer afhængigt af mængden af røgsmag, du gerne vil have, at skinken skal have.
Bland glasurens ingredienser sammen i en lille gryde og kog ved svag varme i 15 minutter. Pensl skinken med glasur et par gange i løbet af den sidste time af tilberedningen.
At tjene:
Lad skinken stå i 15 minutter før udskæring.
Ahorn
Træ
Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.
Shop Now