Smoked pork tenderloin recipe

Røget ahorn marineret Svine mørbrad Opskrift



Smager så godt som det ser ud, og det tager kun 2 - 3 timer at blive klar. Mens de fleste traditionelle kød til rygere har brug for mindst 6 timer, vil svinekød -tenderloin være klar, når intern temperatur når 160 F. For at sikre sig, skal du altid have et øjeblikkeligt termometer ved hånden.

Ingredients

1 Svinemørbrad, sølvskind og fedt fjernes

Marinade:

4 fed hvidløg - hakket

2 spsk dijonsennep

½ kop ahornsirup

1 tsk salt

½ tsk peber

1 spsk vegetabilsk olie

Preparation

Pisk ingredienserne til marinaden sammen.

Læg mørbrad og marinadeingredienser i en frysepose, og lad det marinere natten over i køleskabet.

Fjern mørbraden fra marinaden.

Røg til 2½ - 3 timer i forvarmet ryger ved 225°F med ahornbisquetter. Fjern den fra rygeren, når en indre temperatur på 160°F er nået.

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now