Røget ahorn marineret Svine mørbrad Opskrift
Smager så godt som det ser ud, og det tager kun 2 - 3 timer at blive klar. Mens de fleste traditionelle kød til rygere har brug for mindst 6 timer, vil svinekød -tenderloin være klar, når intern temperatur når 160 F. For at sikre sig, skal du altid have et øjeblikkeligt termometer ved hånden.
Ingredients
1 Svinemørbrad, sølvskind og fedt fjernes
Marinade:
4 fed hvidløg - hakket
2 spsk dijonsennep
½ kop ahornsirup
1 tsk salt
½ tsk peber
1 spsk vegetabilsk olie
Preparation
Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
Læg mørbrad og marinadeingredienser i en frysepose, og lad det marinere natten over i køleskabet.
Fjern mørbraden fra marinaden.
Røg til 2½ - 3 timer i forvarmet ryger ved 225°F med ahornbisquetter. Fjern den fra rygeren, når en indre temperatur på 160°F er nået.
Ahorn
Træ
Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.
Shop Now