Crispy bacon

Røget ahorn helbredt Bacon OpskriftHjemmelavet røget ahornhæret baconopskrift er let at tilberede, og du får belønningen af ​​forbedret smag og undgår kemikalier, der kan være til stede på kommerciel bacon.

Ingredients

2 Oz Kosher salt (ca ¼ kop)

1 tsk Cure #1 (alias pink salt, InstaCure #1, Prague Powder #1)

¼ C ahornsukker eller pakket brun farin

¼ C ahornsirup

5 Lb frisk svinekød mave

Gør nok til en mave på 5 kg

Preparation

Bland alle de tørre ingredienser i en skål og bland godt. Tilsæt sirup og rør, indtil det er godt blandet. Hvis blandingen er for tyk, kan du tilføje mere sirup for at fortynde den.

Gnid hærdeblandingen på maven og sørg for at dække hele overfladen. Læg med skindsiden nedad i en 2 gallon forseglelig pose, træk al luft ud, og fold den tomme ende af posen ind under, så maven er i tæt kontakt med posen. I løbet af hærdetiden vil maven frigive væske, og det er vigtigt, at denne væske forbliver i kontakt med kødet. Bemærk - huden var allerede fjernet.

Afkøl ved 34°F - 40°F (jo tættere på 40°F jo bedre) i 5 - 7 dage, indtil maven er fast at røre ved, uden bløde pletter. I løbet af hærdningstiden vendes posen en gang om dagen eller en gang hver anden dag for at omfordele kuren; dette kaldes eftersyn.

Når maven er helt hærdet, skyl den grundigt og dup den tør. Placer den på en omvendt Bradley-rist over en bageplade, og lufttør utildækket i køleskabet natten over (12 – 24 timer). Hvis du ikke har køleskabsplads til at lufttørre baconen, kan du gøre dette trin i Bradley. Forvarm Bradley'en til 100 - 120°F med spjældet helt åben, og placer din stuetemperatur bacon i rygeren. For at opnå disse lave temperaturer skal du bruge 'kold røg opsætning'. Påfør ikke røg på dette tidspunkt. Du vil bare tørre maverne, indtil de er klæbrige ved berøring. Afhængigt af størrelsen på din byrde tager dette normalt omkring 2 timer, men for at være på den sikre side skal du tjekke maven efter en time.

Rygeprocessen:

Når du har 'lufttørret' baconen, læg den i en 120°F - 140°F forvarmet ryger med udluftning halvt åben. Mængden af røg er op til dig. Jeg vil generelt kun anvende 2 timer ved at bruge ahorn.

Hvis maven er lufttørret i køleskabet, stilles maven i stuetemperatur i 1 - 2 timer, før du lægger dem i rygeren.

Hvis du lufttørrer det i Bradley, skal du øge temperaturen til 120°F - 140°F, lukke udluftningen til halvt åben, og begynde at påføre din røg.

Når du har påført din røg, øger du varmen til 160°F og ryger/koger baconen, indtil en indre temperatur på 150°F er nået. Eller øg temperaturen til 150°F, og ryg/tilbered indtil en IT på 140°F er nået.

Når den ønskede indre temperatur er nået, tages den ud af rygeren og køles lidt af. Når den er kølig nok til at håndtere, men stadig varm, træk skindet af (du skal muligvis bruge en skarp kniv til at hjælpe), og sørg for, at du efterlader så meget fedt på baconen som muligt.

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now