Smoked American Hot Dog Recipe

Røget Amerikansk hotdog Opskrift



Dette er en ægte røget amerikansk hotdogopskrift. Det er let at tilberede og også en måde at vænne sig til at krybskalpe pølse på.

Under krybskytteri og isbadproces dannes væske mellem pølsen og foringsrøret. Bliv ikke bekymret over det. Efter hotdogs afkøles i isbadet, klip for at adskille sig, og hotdogen skal glide lige ud. Vi ved, at du gjorde det rigtigt, når du kommenterer slutproduktet i din hånd!

Og ja, du har læst instruktionerne i orden. Hotdogen kommer ud af huset.

Ingredients

1 Lb svinekød

1 Lb GB (jeg brugte 80/20)

1 tsk stødt koriander

1 tsk sød paprika

½ Tsk malet sennep

¼ Tsk malet mace

¼ Tsk malet merian

½ tsk granuleret løg

¼ Tsk granuleret hvidløg

1½ Tsk sukker

1 spsk salt (fint havsalt)

1 tsk kværnet hvid peber

1 Æggehvide

¼ Mælk (skummet)

Preparation

Kværn kødet 3 gange gennem 3/16" tallerken.

Sæt i fryseren 30 min mellem hver formaling og tilsæt derefter krydderierne.

Bland godt og i fryseren igen i 30 min og mal igen.

Eller emulger i foodprocessor.

Fyld i 28-30 mm kollagenhylstre.

Bind af i 6 tommer led med snor.

Jeg pocherede disse, så jeg tilføjede 1 spsk flydende røg.

Pocher i 160-165 graders vand indtil IT på 152. Afkøl derefter i isbad til 100 grader.