Smoked Asian Ribs

Røget Asiatiske ribben Opskrift



Gør dig klar til at fratrale dine smagsløg med disse mundvandende landstil svinekød ribben marineret i sojasovs, sherry, ingefærrod og hvidløg. Langsomt ovnstang i en time, røg derefter i en Bradley-ryger med hickory-smagsbisquetter i 2-3 timer, disse ribben falder af knoglen og parrer perfekt med den tangy hvide eddike dyppesauce.

Ingredients

12 svineribben i landlig stil

Marinade:

250 ml (1 c) sojasovs

250 ml (1 c) sherry

30 Ml (2 spsk) friskrevet ingefærrod

3 fed knust/hakket hvidløg

Dipping Sauce:

60 ml (¼ c) hvidt sukker

90 ml ( c) hvid eddike

180 ml ( c) vand

60 ml (¼ c) sojasovs

15 ml (1 spsk) ketchup

30 Ml (2 spsk) majsstivelse

Preparation

Ovnstegte ribben ved 135°C (275°F) i en time.

Tag ud af ovnen og lad ribbenene køle af til stuetemperatur.

Bland marinadeingredienserne i en mellemstor skål.

Læg ribbenene i et lavvandet glas eller ikke-metallisk fad og hæld marinaden over.

Dæk fadet til og stil det på køl natten over, vend en eller to gange.

Tag ribbenene ud af køleskabet og lad dem stå i 30 minutter.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 95°C til 105°C (200°F til 220°F).

Placer ribben på stativer i Bradley Smoker og brug Hickory-smagsbisquetter til at ryge/koge i mellem 2 og 3 timer.

At tjene:

Server med dipsauce.

Til dipsauce:

Bland ingredienserne til dipsauce i en mellemstor gryde og bring det i kog.

Reducer varmen og lad det simre under omrøring af og til, indtil saucen tykner.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now