Røget Asiatiske ribben Opskrift
Gør dig klar til at fratrale dine smagsløg med disse mundvandende landstil svinekød ribben marineret i sojasovs, sherry, ingefærrod og hvidløg. Langsomt ovnstang i en time, røg derefter i en Bradley-ryger med hickory-smagsbisquetter i 2-3 timer, disse ribben falder af knoglen og parrer perfekt med den tangy hvide eddike dyppesauce.
Ingredients
12 svineribben i landlig stil
Marinade:
250 ml (1 c) sojasovs
250 ml (1 c) sherry
30 Ml (2 spsk) friskrevet ingefærrod
3 fed knust/hakket hvidløg
Dipping Sauce:
60 ml (¼ c) hvidt sukker
90 ml (⅓ c) hvid eddike
180 ml (⅔ c) vand
60 ml (¼ c) sojasovs
15 ml (1 spsk) ketchup
30 Ml (2 spsk) majsstivelse
Preparation
Ovnstegte ribben ved 135°C (275°F) i en time.
Tag ud af ovnen og lad ribbenene køle af til stuetemperatur.
Bland marinadeingredienserne i en mellemstor skål.
Læg ribbenene i et lavvandet glas eller ikke-metallisk fad og hæld marinaden over.
Dæk fadet til og stil det på køl natten over, vend en eller to gange.
Tag ribbenene ud af køleskabet og lad dem stå i 30 minutter.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 95°C til 105°C (200°F til 220°F).
Placer ribben på stativer i Bradley Smoker og brug Hickory-smagsbisquetter til at ryge/koge i mellem 2 og 3 timer.
At tjene:
Server med dipsauce.
Til dipsauce:
Bland ingredienserne til dipsauce i en mellemstor gryde og bring det i kog.
Reducer varmen og lad det simre under omrøring af og til, indtil saucen tykner.
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now