Smoked Baby Back Ribs Recipe

Røget Baby tilbage Ribsopskrift



Indstil din ryger ved 135 ° C (135 ° C) og røget i 2:30 timer. #BradleySmoker giver dig mulighed for at indstille din røgtid og varme separat. Jeg røg dem, indtil jeg så masser af træk tilbage på knoglen. Sauce dem op i slutningen, før du fjerner dem, og tilsæt BBQ -sauce for at give dem en dejlig glans.

Ingredients

2 plader baby ryg ribben

Æblebisquetter

Sennep

Krydderiblanding

Krydderi:

1 kop turbinado sukker

1 spsk røget paprika

2 spsk groft salt

1 spsk sort peber

1 tsk stødt gurkemeje

Preparation

Tag de 2 babybagribben - fjern membranen

Drys lidt sennep på hele ribbenene

Drys derefter krydderiblandingen ud over ribbenene

Indstil rygeren på 275ºF (135°C) med æblebisquetter og brug BBQ sauce på dem nær slutningen af rygeprocessen

Lad dem stå der i yderligere 10 minutter

Røget i i alt 3 timer

Opskrift af: Miguel laver mad med ild

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now