Røget Bacon Opskrift
Sizzle af bacon… .. Åh, hvilken lyd!
Hvis der er noget, der virkelig er dræbende værdigt i denne verden, skal det være bacon. Hvem elsker ikke absolut bacon? Der er intet som lugten af baconstegning på en stegepande. Bacon er fantastisk i en sandwich, på pizza, i en salat, pasta og åh så meget mere. I dag vil vi gå i gang med at lave den mest lækre røget bacon på jorden!
Ingredients
2 dynger spsk havsalt
2 Opsamling spsk af Demerara (brunt) sukker
1 spsk fin peber
1 niveau teskefuld Prag #1 pink pulver
Preparation
Jeg startede med en mave på 5 pund.
Gned det hele med min krydderi/kur og pakkede det tæt ind (3 gange) med en plastik madindpakning.
Så stillede jeg den i køleskabet i 5 dage.
Skyllede det helt, tørrede det, og derefter tilbage i køleskabet igen i 24 timer.
Jeg dryssede det så med groft peber og lagde det i rygeren.
Ved hjælp af bisketter af alder, indstillede jeg temperaturen til 100°C/200ºF den røg i 4 timer. Efter 2 timer vaskede jeg ren naturlig honning over hele maven og returnerede den til rygeren. Rygeren slukkede automatisk, men jeg lod den stå i rygeren natten over. Næste morgen skar jeg den i skiver og stegte den bedste bacon, jeg nogensinde har spist.
Alder
træ
Alder bruges ofte til røget laks på grund af dens mildere smag. Men takket være dens lette, søde og moskusagtige smag er den en glat røgsmag perfekt til næsten enhver ret.
Shop Now