Smoked pork tenderloin with bacon

Røget bacon indpakket Hawaiian udstoppet Svine mørbrad Opskrift



Bacon og røg tilføjer et hit af smag til dette magre klip af kød til læbe-smacking-resultater. Hvis du kan lide Pizza i Hawaiian Style, er denne opskrift muligvis en god pasform for dig.

Ingredients

2 stykker svinemørbrad

 Kop knust ananas - drænet

1 Kop flødeost - blødgjort

1 kop revet mozzarellaost

10-12 baconskiver

¼ Kop druegelé

1 spsk vand

Bradley Smoker Bisquettes (Hickory, Apple eller Cherry)

Preparation

Skær svinemørbradene for eventuelt fedtstof og fjern hinden. Hold kniven vandret, skær svinemørbraden i halve og pas på ikke at stikke igennem den anden ende.

I en lille skål blandes den knuste ananas sammen med flødeosten og mozzarellaosten.

Fordel oste- og ananasblandingen jævnt i åbningerne på svinemørbraden. Luk mørbradene op, og sørg for, at osten bliver inde i lommen på kødet.

Pak mørbraderne ind med bacon og læg dem på rygerist. Det kan være klogt at have mørbradene med den afskårne side opad, så eventuel smeltet ost bliver i lommen og ikke sive ud.

Indstil rygeren til 275°F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (hickory, æble eller kirsebær fungerer godt).

Røg kødet, indtil det når en indre temperatur på 155°F, og baconet er smeltet og begynder at blive sprødt, cirka 2-2 ½ timer.

Med cirka 30 minutter tilbage af rygningen piskes vindruegele og vand sammen i en lille skål, så geléen bliver tyndere i konsistensen. Pensl geléen over hele baconen og fortsæt derefter med at ryge, indtil den er gennemstegt.

Fjern svinemørbradene fra rygeren og lad dem hvile i cirka 10 minutter. Skær i 1 tomme medaljoner og server.

ved Steve Cylka

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now