Smoked pork chop sandwich with peppers

Røget Bacon indpakket svinekoteletter På en bolleopskrift



I stedet for den velkendte "pølse og peberfrugter" sandwich, kan du prøve denne med røget svinekød og bacon. Hvis du kan lide en intens røget smag, kan du prøve at ryge peberfrugter og løg eller bruge Hickory Jalapeño BBQ -sauce.

Ingredients

4 Udbenede svinekoteletter

8 baconskiver

2 mellemstore løg

½ Rød peber, udkernet og skåret i skiver

½ Gul peber, udkernet og skåret i skiver

2 spsk olie

BBQ sauce

2-4 sandwichboller (kaiser, baguette, hero osv.), skåret vandret i skiver

Bradley Flavor Bisquettes

Preparation

Pund svinekoteletterne med en kødmørner. Vikl 2 skiver bacon omkring hver mørnet svinekotelet. Læg de indpakkede koteletter på en rygerist, og hold dem strakte og flade.

Indstil ryger til 275 ° F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (alder, kirsebær eller pecan er dejligt).

Røg svinekoteletterne, indtil de når en indre temperatur på mindst 180°F (ca. 2 timer). Når de når denne temperatur, skal baconet være brunet. Hvis baconen ikke er brunet efter dine ønsker, så lad dem ryge lidt længere.

Mens koteletterne ryger, sauter du løg og peberfrugt med olien i en gryde ved middel varme. Kog til de er møre og løgene er pæne og brunede.

Saml sandwichene ved at lægge de røgede koteletter, sauterede løg og peberfrugter og BBQ sauce i bollerne. Større sandwichboller skal muligvis have to koteletter.

Ved Steve Cylka

Alder
 træ

Alder Bisquettes til Bradley Smokers

Alder bruges ofte til røget laks på grund af dens mildere smag. Men takket være dens lette, søde og moskusagtige smag er den en glat røgsmag perfekt til næsten enhver ret.

Shop Now