Smoked Bourbon-Glazed Ribs Recipe

Røget Bourbon-glaserede ribben Opskrift



Denne røget bourbon-glaserede ribben opskrift er fra røg og krydderi med en eller anden let modifikation.

Lær hvordan du ryger ribben som en professionel, og du vil være stjernen i enhver baghaven BBQ!

Elsker du utroligt ømme svinekød ribben? Hvis du gør det, er du ved at blive virkelig ophidset!

Jeg kan godt lide at fjerne membranen på undersiden af ​​ribben, fordi jeg synes, det fungerer bedst. Desuden tillader det en bedre infusion af krydderi fra gnidning og røg en gang i rygeren. Det er en god ide at moppe det midt-cyklus, fordi de sidste ribben, jeg gjorde, bare var lidt tør. Saucen med bourbon lyder godt at karamellisere lidt i slutningen.

Ingredients

Barbecued Rib Rub:

 Kop peber - friskkværnet

¼ Kop paprika

2 spsk sukker

1 spsk salt groft havkosher

1 spsk chilipulver

1½ Te hvidløgspulver

1½ Te løg pulver

3 Hver svinekød spareribs ca. 3 lb hver

Bourbon moppe (valgfri):

Mop efter to timer

¾ Kop bourbon

¾ Kop cider eddike

Sovs:

¼ Kop smør usaltet bedst

¼ Kop vegetabilsk olie

2 Hver løg - medium hakket

¾ Kop bourbon

⅔ Cop ketchup

½ Kop cider eddike

½ Kop frisk appelsinjuice

½ Kop ren ahornsirup

 Kop melasse

2 spsk Worcestershire sauce

½ Tepeber - friskkværnet

½ Te salt

Preparation

Brug en nåletang til at fjerne membranen på undersiden af ribbenene.

Kombiner rub ingredienser i en skål, og påfør rub jævnt på ribbenene, reserver ca½ af krydderiblandingen. Læg plader i en plastikpose eller pakket ind i saran og stil dem på køl natten over.

Næste dag tager du ribbenene ud af køleskabet og dupper dem med den resterende rub. Lad det stå ved stuetemperatur i 30-40 minutter.

Forvarm BS til 200-220ºF i en time.

Hvis du drypper, blandes bourbon sammen med eddike med ½ kop vand. Varm moppen ved svag varme.

Overfør kød til ryger. Kog ribbenene i ca. 4-5 timer, ryg i samme tid ved at bruge dit valg af træbisquetter, vend og mop efter 2 timer. Skift hylder i Bradley'en, når du mopper.

Tilbered Bour-BQ-saucen, mens pladerne ryger, så den er klar til påføring på ribbenene ca. 45 min. før kødet er færdigt.

I en stor gryde smeltes smørret med olie ved middel varme. Tilsæt løgene og svits dem i cirka 5 min, til de begynder at blive gyldne. Tilsæt de resterende ingredienser, og kog ved lav temperatur i cirka 40 minutter, indtil det tykner.

Pensl ribbenene med saucen en eller to gange i løbet af de sidste 45 min til en times rygning for at få lidt af en glasur. Kom den resterende mængde tilbage på komfuret og lad det simre i yderligere 20 minutter, indtil det er reduceret med .

Kødet er færdigt, når kødet let bøjer mellem ribbenene, og saucen er klistret og klistret. Skær den måde, du vælger - jeg kan godt lide at skære dem i 2-ribs portioner, efter jeg har ladet dem sidde udenfor rygeren i cirka 10 minutter.