Canadian Bacon on a cutting board

Smoked Canadian Back Bacon Recipe



Ever wondered how to make Canadian back bacon? This recipe uses a homemade cure. For a simpler method try Maple Smoked Back Bacon, made with the Bradley Smoker Maple Cure.

Ingredients

1½ Lb svinemørbrad

Til saltlage:

½ gallon vand

3,2 Oz kosher salt

20 G Prag pulver (kur #2)

¼ kop ahornsirup

¼ kop brun farin

4 fed hvidløg - hakket

3 laurbærblade

½ spsk tørret timian

½ spsk sort peber

Saft og skal af 1 citron

Bradley Flavor Bisquettes - ahorn

Preparation

Kom ingredienserne til saltlage i en gryde og opvarm for at opløse sukker og salte.

Afkøl saltlage.

Nedsænk mørbrad i lage og lage i 3 dage, roter med jævne mellemrum for at sikre ensartet saltlage.

Skyl mørbraden og lad den tørre, så den danner pellikker.

Forvarm ryger til 200°F.

Ryg med ahornbisquettes, indtil en indre temperatur på 150°F er nået.

Af Lena Clayton.

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now