Smoked Canadian Back Bacon Recipe
Ever wondered how to make Canadian back bacon? This recipe uses a homemade cure. For a simpler method try Maple Smoked Back Bacon, made with the Bradley Smoker Maple Cure.
Ingredients
1½ Lb svinemørbrad
Til saltlage:
½ gallon vand
3,2 Oz kosher salt
20 G Prag pulver (kur #2)
¼ kop ahornsirup
¼ kop brun farin
4 fed hvidløg - hakket
3 laurbærblade
½ spsk tørret timian
½ spsk sort peber
Saft og skal af 1 citron
Bradley Flavor Bisquettes - ahorn
Preparation
Kom ingredienserne til saltlage i en gryde og opvarm for at opløse sukker og salte.
Afkøl saltlage.
Nedsænk mørbrad i lage og lage i 3 dage, roter med jævne mellemrum for at sikre ensartet saltlage.
Skyl mørbraden og lad den tørre, så den danner pellikker.
Forvarm ryger til 200°F.
Ryg med ahornbisquettes, indtil en indre temperatur på 150°F er nået.
Af Lena Clayton.
Ahorn
Træ
Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.
Shop Now