Smoked Carnitas Recipe

Røget Carnitas Opskrift



Du kan servere carnitas på mange måder. De kan spises som en hovedret med bønner på siden eller som udfyldning i tamales, tacos og burritos eller med salsa som en snack.

Ingredients

1 udbenet svinekød 4 til 6 lb (du kan også bruge en knogle i)

2 spsk Adobo tør krydderi eller efter smag

½ Tsk spansk paprika eller mere efter smag

¼ Flok frisk koriander, hakket eller 4 spsk tør

Salt/peber efter smag (adoboen har salt i)

2 små dåser grøn salsa verde

Preparation

Skær svinekødet i 2″ stykker og lad fedtet sidde på.

Læg bidder i et glas 9 x 14 pande eller folie er også OK.

Tilsæt de tørre ingredienser og 1 dåse salsa verde og vend sammen.

Anbring i 225°F forvarmet ryger og ryg med 1 eller 2 pucke efter eget valg. Jeg brugte Alder. Bare rolig, hvis svinekødet begynder at koge lidt.

Når du er færdig med at ryge, tag svinekød til køkkenet og vend det sammen, så al væsken bliver tilbage med svinekødet.

Dæk med folie og bag ved 300°F i 3 timer. Efter 1½ timer smide svinekød, og erstatte folie (dræn ikke væske).

Efter bagning i 3 timer, fjern folien, kast svinekød og bag i 30 minutter mere.

Væsken skal begynde at smelte.

Efter de første 30 minutter, smid svinekød igen og vend tilbage i ovnen i yderligere 30 minutter, indtil du har nogle sprøde områder med svinekød. Væsken skulle næsten være væk.

Fjern svinekødsstykkerne fra panden og riv dem med 2 gafler. Du kan tilføje endnu en dåse af den grønne salsa verde, når svinekødet er revet (dette er valgfrit).

Server på store meltortillas.

Alder
 træ

Alder Bisquettes til Bradley Smokers

Alder bruges ofte til røget laks på grund af dens mildere smag. Men takket være dens lette, søde og moskusagtige smag er den en glat røgsmag perfekt til næsten enhver ret.

Shop Now