alt=smoked cheddar chorizo burger

Røget cheddar Chorizo Burgere opskrift



Der er omkring en gazillion måder at lave din egen burger på. Selv den måde, det er forberedt på, er der så mange muligheder; Grillet, røget, stegte burgere, og listen fortsætter og fortsætter. For mig personligt er en burger, hvor jeg kan lide at gå og prøve noget nyt, hver gang jeg laver dem. Nogle eksperimenter er mere succesrige end andre, men opskriften nedenfor er bestemt en af ​​mine nye foretrukne måder at lave en lækker hjemmelavet burger på! En røget cheddar chorizo ​​burger er at dø for. Krydderierne fra chorizo ​​blandet med den glatte smag af cheddar og røget for den saftighed og ømhed. Dette er et must at prøve for alle, der kan lide burgere!

Ingredients

2 pund frisk chorizo-pølsekød (tarm fjernet)

1½ kopper revet cheddarost

Preparation

I en stor skål blandes chorizokødet med revet cheddarost. Brug hænderne til at ælte chorizoblandingen, indtil osten er blandet gennem kødet.

Form chorizoblandingen til 4 – 5 burgere og læg dem på rygerriste. Sørg for, at burgerne ikke rører ved hinanden.

Start rygeren ved at bruge Bradley træbisquetter efter eget valg (hickory eller whisky eg fungerer meget godt!). Bring din Bradley-ryger op til en temperatur på 250ºF.

Placer burgerne i rygeren og kog indtil den indre temperatur når 165ºF.

Server på en burgerbolle med toppings og krydderier efter eget valg.

Ved Steve Cylka

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now