smoked riblets with salad

Smoked Chipotle BBQ Riblets Recipe



This recipe is for Smoked Chipotle BBQ Riblets. We call riblets the portion you cut off the pork square ribs. Typically, people trim the spare ribs to cut into side ribs or St.Louis cut. Consequently, the riblets become a separate portion. Cut them into individual portions for easier smoking. Then smoke and wrap them in foil with a little beer. Essentially, beer steams the riblets, creating a super tender meat!

Ingredients

2 Lb svinekød riblets

2 spsk paprika

4 spsk brun farin

1 spsk salt

1 spsk chipotle pulver

2 tsk kværnet sort peber

1 tsk stødt spidskommen

1 tsk stødt koriander

½ kop øl

1½ kop BBQ sauce

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Beer eller Whisky Oak

Preparation

Skær ribben i individuelle ribben (ca. 1 tomme tykke).

Indstil ryger til 250°F ved hjælp af Premium Beer Bisquettes eller Whiskey Oak Bisquettes.

Lav rub ved at blande paprika, farin, salt, chipotlepulver, sort peber, spidskommen og koriander sammen. Gnid krydderiblandingen over hele ribletterne. Læg ribbenene i rygeren og ryg i 2 timer.

Fjern riblets fra rygeren og læg dem ud på aluminiumsfolie. Løft kanterne af foulen og hæld øllet over riblets. Luk og fold folien op, så øllet ikke hælder ud. Læg de indpakkede riblets tilbage i rygeren og kog i endnu en time.

Fjern riblets fra rygeren og tag dem ud af aluminiumsfolien.

Smid riblets i BBQ sauce og server.

Opskrift af: Steve Cylka

Øl
Træ

Ølbisquetter til Bradley Smokers

Ølbisquetter til humleinfunderet røget mad. Perfekt til oksekød, kylling, ribben eller pølse.

Shop Now