Smoked Chorizo-Beef Onion Bombs Recipe

Røget Chorizo-Beef-løgbomber Opskrift



Mange mennesker kan undre sig over, hvorfor vi ville tingene. Årsagen er fordi de tilfører kød med lækre smag.

Ingredients

2 store søde løg - hver omkring 10 ounce

½ pund bulk chorizo pølse

½ pund bulk svinepølse

½ pund hakket oksekød

1½ kopper groft revet peber Jack cheese

½ kop tørt brødkrummer

1 tsk hver groft salt og sort peber

1 stort æg - pisket med en gaffel

18 Skiver tynde bacon

Din favorit barbecue sauce (valgfrit)

Bradley Flavor Bisquettes - Hickory

Preparation

Skær rod- og stilkeenderne af løgene. Skær hvert løg i to på langs og fjern det papiragtige ydre skind og eventuelle urene lag. Del løgene i lag, hold de matchede par sammen. Reserver de tre største par fra hvert løg. Gem det resterende løg til anden brug.

Læg chorizo, svinekød, oksekød, ost, rasp, salt og peber i en røreskål og rør rundt med en træske. Bland ægget i.

Saml løgbomberne. Læg to matchende løglag på din arbejdsflade med den afrundede side nedad. Læg en del af kødblandingen (3 til 4 ounces, afhængigt af løgets størrelse) i den ene halvdel. Top med den matchende halvdel (kødet skal fylde de sammenføjede løghalvdele). Pak hver løgbombe ind i tre skiver bacon, fastgør med tandstikker. Gentag indtil du har seks løgbomber.

Sæt din Bradley Smoker op og forvarm til 250°F. Jeg kan godt lide at ryge løgbomberne med Hickory Flavour Bisquettes. Arranger løgbomberne på trådristene.

Røgsteg løgbomberne, indtil baconen er sprød, og midten af kødet viser 160°F på et øjeblikkeligt aflæst kødtermometer, ca. 1 til 1½ time. Pensl eventuelt løgbomberne med barbecuesauce i løbet af de sidste 10 minutter. Overfør pladerne eller et fad.

Opskrift af: Steven Raichlen

Foto udlånt af Richard Dallett

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now