Smoked Dates with Bacon and Parmigiano-Reggiano Cheese

Røget Datoer med bacon og parmigiano-reggiano Ostopskrift



Røgede udstoppede datoer er muligvis ikke en erhvervelse af smag. Jeg husker første gang, jeg lavede disse, var jeg ikke imponeret, nu kan jeg fortære en hel bakke i en indstilling.

Ingredients

½ pund Parmigiano-Reggiano

30 udstenede dadler (gerne Medjool)

10 – 5 strimler urøget bacon

Tandstikkere

Preparation

Skær bacon i 3-tommer lange stykker. Brug ikke de brede fede ender af baconen; gem dem til andre retter, såsom baked beans. Eller brug centerskåret bacon.

Center-cut bacon har ikke de fede ender, og det er generelt mere kødfuldt.

Skær ost ¼″ bred x ¼″ tyk x 1″ lang.

Hvis dadler ikke er flækket, lav en slids på langs, så dadlerne kan åbnes op.

Kontroller, at der ikke er nogen dele af brønden tilbage.

Fyld 1 stykke ost i hver dadel

Vikl 1 stykke bacon rundt om hver daddel, og fastgør den med en hakke.

Vejledning til varm rygning:

Man vil varmryge, når man vil smelte osten. For yderligere at tilberede de ingredienser, du har fyldt med og/eller har pakket dadlerne ind med ukogt bacon eller andet ukogt kød. Hvis du bruger pancetta, kan du varmt ryge for at reducere noget fedt.

Forvarm røggeneratoren og kabinettet til 250°F.

Arranger fyldte dadler på en rist, så der er mindst ½ tomme mellemrum mellem dadler (brug de rykkede stativer, hvis du bruger små dadler).

Fyld dadler i rygeren, luk udluftningen til ¼ – ⅓ åbning, og påfør røg i 20-40 minutter (jeg brugte æble).

Fortsæt med at koge indtil baconen er færdig. Hvis du vil have sprød bacon:

Fjern dadler fra rygeren efter du har påført røgen
Arranger dadler på en bageplade med stor kant beklædt med enten bagepapir eller alufolie.

Bages i en forvarmet 450°F ovn, indtil baconen er gylden og sprød (overvåg nøje for at forhindre, at baconen brænder på).

Fjern fra ryger eller ovn.

Overfør til papirhåndklæder til afløb; lad køle lidt af inden servering.

Vejledning til kold rygning:

Du vil koldrøge, når der ikke er behov for yderligere tilberedning, eller hvis du vil færdigbage dadlerne i en ovn, eller hvis du vil ryge almindelige dadler før tid.

Følgende anvisninger er for koldrygning almindelige datoer før tid. Læg dem i en pose, der kan lukkes, stil på køl, så holder de på ubestemt tid. Denne teknik kan også anvendes på fyldte dadler.

Forvarm røggeneratoren, tag stikket ud af varmeelementet og lad udluftningen stå åben.

Da dadlerne kun skal ryges i 20 minutter (maks. 40 minutter), behøver du ikke bruge opsætningen af kold røg; hvis du ikke vil.

Inden du lægger dadler i rygeren, skal du åbne døren og lade den stå åben, indtil skabet er afkølet.

Åbn dadler og læg den åbne ende ned på trådstativerne, og lad der være mindst ½ tomme mellem dem. Bruger du mindre dadler, så brug de rykkede stativer.

Fyld datoer, luk udluftningen til ¼ – ⅓ åbning, og påfør røg i 20-40 minutters røg (jeg brugte æble).

Fjern dadler fra rygeren, lad dem køle af, og opbevar derefter i en forseglelig plastikpose og stil den på køl til senere brug.

Sådan får du røgsmag uden at ryge:

Brug røget bacon i stedet for ikke-røget bacon.

Wrap med andet tyndt skåret røget kød.

Fyld med en rygeost.

Brug røgede mandler, eller andre røgede nødder til at fylde med.

Variationer:

Brug prosciutto i stedet for bacon, og brug koldrøgsmetoden.

Prøv forskellige oste, såsom cheddar, gouda, urtefeta osv.

Fyld med jordnøddesmør eller mandelmasse.

Prøv at bruge forskellige nødder såsom mandler, valnødder, pekannødder og paranødder.

Fyld med usødet tørret revet kokosnød.

Som du kan se, er valgmulighederne uendelige.

At tjene:

Dadler kan serveres lune eller ved stuetemperatur.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now