Røget gnides Ribs West Coast Style Opskrift
Disse saftige ribben er generøst krydret og tilbyder en mundvandende smag, der transporterer dine smagsløg direkte til de solrige bredder af vestkysten.
Ingredients
The Rub:
3 kanelstænger
90 ml (⅓ c) brun farin
60 Ml (¼ c) anisstjerne, fennikel og peberkorn
Kødet og saucen:
2 plader baby-rygribben (ca. 1,25 til 1,5 kg eller 2 1/2 til 3 lbs)
125 ml (½ c) teriyakisauce
Aftenen før du planlægger at koge ribbenene, kværn rub-ingredienserne sammen i en kaffemølle eller foodprocessor og bland dem med brun farin.
Gnid derefter ribbenene med teriyakisaucen og overtræk med rub.
Læg ribben i en plastikpose og stil på køl natten over.
Tag ribbenene ud af køleskabet næste dag, dup dem med eventuelle resterende gnidninger og lad dem stå i 25 til 30 minutter.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til ca. 95°C til 100°C (200°F til 220°F).
Overfør ribbenene til Bradley Smoker, og brug æblesmagsbisquetter til at koge i ca. 4 timer.
At tjene:
Lad stå i 5 til 10 minutter, før du skærer til servering.
Preparation
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now