Rubbed Ribs West Coast Style

Røget gnides Ribs West Coast Style Opskrift



Disse saftige ribben er generøst krydret og tilbyder en mundvandende smag, der transporterer dine smagsløg direkte til de solrige bredder af vestkysten.

Ingredients

The Rub:

3 kanelstænger

90 ml (⅓ c) brun farin

60 Ml (¼ c) anisstjerne, fennikel og peberkorn

Kødet og saucen:

2 plader baby-rygribben (ca. 1,25 til 1,5 kg eller 2 1/2 til 3 lbs)

125 ml (½ c) teriyakisauce

Aftenen før du planlægger at koge ribbenene, kværn rub-ingredienserne sammen i en kaffemølle eller foodprocessor og bland dem med brun farin.

Gnid derefter ribbenene med teriyakisaucen og overtræk med rub.

Læg ribben i en plastikpose og stil på køl natten over.

Tag ribbenene ud af køleskabet næste dag, dup dem med eventuelle resterende gnidninger og lad dem stå i 25 til 30 minutter.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til ca. 95°C til 100°C (200°F til 220°F).

Overfør ribbenene til Bradley Smoker, og brug æblesmagsbisquetter til at koge i ca. 4 timer.

At tjene:

Lad stå i 5 til 10 minutter, før du skærer til servering.

Preparation

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now