Røget gnides Spareribs Opskrift
Generøst overtrukket i en velsmagende gnid og langsomt røget til perfektion leverer denne opskrift en mundvandskombination af røget, saftigt og perfekt krydret kød, der efterlader dig, der higer efter mere.
Ingredients
Gnide:
Til gnidningen skal du bruge 3 kanelstænger, 60 ml (¼ c) hver anisstjerne, fennikel, peberkorn og 90 ml (⅓ c) brun farin.
Andet:
2 plader babyrygribben – ca. 1,25 til 1,5 kg (2 ½ til 3 lbs)
125 ml (½ c) teriyakisauce
Preparation
Aftenen før du planlægger at koge ribbenene, kværn rub-ingredienserne sammen i en kaffemølle eller foodprocessor og bland dem med brun farin.
Gnid ribbenene med teriyakisaucen og overtræk med rub.
Læg ribben i en plastikpose og stil på køl natten over.
Næste dag skal du tage ribbenene ud af køleskabet, klappe dem ned med eventuelle resterende gnidninger og lade stå i 25 til 30 minutter.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til ca. 95°C til 100°C (200°F til 220°F).
Overfør ribbenene til Bradley Smoker og brug æblesmagsbisquetter til at koge i cirka 4 timer.
At tjene:
Lad stå i 5 til 10 minutter, før du skærer til servering.
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now