Rubbed Spare Ribs Recipe

Røget gnides Spareribs Opskrift



Generøst overtrukket i en velsmagende gnid og langsomt røget til perfektion leverer denne opskrift en mundvandskombination af røget, saftigt og perfekt krydret kød, der efterlader dig, der higer efter mere.

Ingredients

Gnide:

Til gnidningen skal du bruge 3 kanelstænger, 60 ml (¼ c) hver anisstjerne, fennikel, peberkorn og 90 ml (⅓ c) brun farin.

Andet:

2 plader babyrygribben – ca. 1,25 til 1,5 kg (2 ½ til 3 lbs)

125 ml (½ c) teriyakisauce

Preparation

Aftenen før du planlægger at koge ribbenene, kværn rub-ingredienserne sammen i en kaffemølle eller foodprocessor og bland dem med brun farin.

Gnid ribbenene med teriyakisaucen og overtræk med rub.

Læg ribben i en plastikpose og stil på køl natten over.

Næste dag skal du tage ribbenene ud af køleskabet, klappe dem ned med eventuelle resterende gnidninger og lade stå i 25 til 30 minutter.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til ca. 95°C til 100°C (200°F til 220°F).

Overfør ribbenene til Bradley Smoker og brug æblesmagsbisquetter til at koge i cirka 4 timer.

At tjene:

Lad stå i 5 til 10 minutter, før du skærer til servering.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now