Smoked Barbecue Rib Sandwich Recipe

Røget Barbecue ribben Sandwich -opskrift



Bust ud af denne alvorligt imponerende rygeopskrift på din næste udendørs aktivitet! Denne praktiske (se: udbenet) Rib Sandwich -opskrift afikker alle dine kasser og lader dig tigge om mere.

Ingredients

1 hel plade ribben

Barbecuesauce

Olivenolie

Salt

Peber

Hvidløgs pulver

Paprika

Blå agavesirup

Mørk brunt sukker

Brioche boller

Syltede agurker

Ren løg

Valgfri:

Bisquetter af ahorntræ

Preparation

Fjern membranen på din plade og krydr den med salt, peber, hvidløgspulver og paprika.

Placer ribbenene i din ryger og ryg dem ved 250°F eller 120°C i cirka 3 timer. Valgfri: Brug ahornbisquetter for en ekstra røgsmag.

Efter 3 timer pakkes pladerne tæt ind med mørk brun farin og blå agavesirup på begge sider ved hjælp af folie.

Sæt de indpakkede plader tilbage på rygeren i yderligere 1,5 time ved 300°F eller 150°C.

Efter 1,5 time fjernes folien og grillsovsen, før de sættes tilbage på rygeren i yderligere 10 minutter.

Lad ribbenene hvile i yderligere 10 minutter, før du fjerner knoglerne.

Server på en ristet briochebolle med rødløg, pickles og mere barbecuesauce.

Opskrift af: Miguel laver mad med ild

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now