Sliced pork tenderloin and tangerine on cutting board

Røget Harissa og Tangerine Svine mørbrad Opskrift



Lean Pork Tenderloin smager godt med et hit af krydderi og citrus. Harissa pasta og mandarinjuice gør det bare, og det smager godt. For andre velsmagende svinekødopskrifter skal du prøve Hawaii -udstoppet svinekød tenderloin, ahorn svinekød og bacon indpakket svinekød, der er fyldt med ristet rødt peberfrugter.

Ingredients

1 Svinemørbrad

1½ spsk harissa pasta

2 spsk brun farin

1 tsk hvidløgspulver

½ Tsk salt

1 Skyl mandarin

Bradley Flavor Bisquettes - Hickory, Æble eller Kirsebær

Preparation

I en skål blandes harissa-pastaen med farin, hvidløgspulver og salt. Fordel over hele svinemørbraden, så den er jævnt belagt.

Indstil rygeren til 275°F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (hickory, æble eller kirsebær fungerer godt).

Røg svinekødet, indtil det når en indre temperatur på 155°F, cirka 2 - 2½ timer.

Skær mørbraden i medaljoner og pres mandarinsaft på svinekødet.

Server straks.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now