Røget hawaiisk stil (Portagee) Pølse Opskrift
Hawaiianere omtaler ofte denne pølse stil som 'Portagee -pølse' (ingen fornærmelse tilsigtet). Portagaee -pølse er den hawaiianske variation af portugisisk linguica. Det er sødere og ikke så "varmt" som de originale pølser i sproglig stil. Formlen blev udviklet som et resultat af min smagning af flere forskellige version af Hawaii -pølser og valg af mine yndlingssmag.
Fra Kamanodental
Ingredients
2 ¼ Lb svinekød
¾ Lb fedt ryg
2 tsk salt
6 spsk rørsukker, brunt
2 spsk paprika
1 tsk fosfater (valgfrit)
½ tsk Instacure #1
2 tsk hvidløg - granuleret
1 tsk anis - stødt
4 spsk ananasjuice
3 spsk sojasovs
1 spsk varm sauce - valgfri (jeg kan godt lide at bruge røde italienske peberflager)
32 mm svinetarme
Preparation
Skær kødet og fedtet i tern, frys delvist ned, og mal dem derefter sammen gennem kværnens mellemplade.
Kombiner salt, Instacure # 1, og fosfat med ananasjuice; rør godt, så det opløses, og bland det derefter godt sammen med kødet.
Drys sukker, paprika, hvidløg og anis over kødet; hæld sojasovsen og den varme sauce i og bland godt.
Stil på køl i 12 timer for at udvikle smag i kødet.
Fyld i 32 mm svinetarme; bundet af parvis - 8 tommer lang.
Lufttørre tarmene; en lille fan hjælper til her.
Placer i en 160°F forvarmet ryger; påfør en let røg og hold, indtil pølsens indre temperatur er 150°F (brug din rygemetode, hvis den er anderledes).
Afkøl ved stuetemperatur; derefter på køl (ekstramateriale kan vakuumforsegles og fryses).