Smoked Hawaiian Style (Portagee) Sausage Recipe

Røget hawaiisk stil (Portagee) Pølse Opskrift



Hawaiianere omtaler ofte denne pølse stil som 'Portagee -pølse' (ingen fornærmelse tilsigtet). Portagaee -pølse er den hawaiianske variation af portugisisk linguica. Det er sødere og ikke så "varmt" som de originale pølser i sproglig stil. Formlen blev udviklet som et resultat af min smagning af flere forskellige version af Hawaii -pølser og valg af mine yndlingssmag.

Fra Kamanodental

Ingredients

2 ¼ Lb svinekød

¾ Lb fedt ryg

2 tsk salt

6 spsk rørsukker, brunt

2 spsk paprika

1 tsk fosfater (valgfrit)

½ tsk Instacure #1

2 tsk hvidløg - granuleret

1 tsk anis - stødt

4 spsk ananasjuice

3 spsk sojasovs

1 spsk varm sauce - valgfri (jeg kan godt lide at bruge røde italienske peberflager)

32 mm svinetarme

Preparation

Skær kødet og fedtet i tern, frys delvist ned, og mal dem derefter sammen gennem kværnens mellemplade.

Kombiner salt, Instacure # 1, og fosfat med ananasjuice; rør godt, så det opløses, og bland det derefter godt sammen med kødet.

Drys sukker, paprika, hvidløg og anis over kødet; hæld sojasovsen og den varme sauce i og bland godt.

Stil på køl i 12 timer for at udvikle smag i kødet.

Fyld i 32 mm svinetarme; bundet af parvis - 8 tommer lang.

Lufttørre tarmene; en lille fan hjælper til her.

Placer i en 160°F forvarmet ryger; påfør en let røg og hold, indtil pølsens indre temperatur er 150°F (brug din rygemetode, hvis den er anderledes).

Afkøl ved stuetemperatur; derefter på køl (ekstramateriale kan vakuumforsegles og fryses).