Smoked Hillbilly Bacon Recipe

Røget Hillbilly Bacon Opskrift



Baconet kom godt ud!. Det er så magert, og smagen er fantastisk. Jeg kan ikke tro, hvor let dette er med BS. Baconet kostede mig omkring 2,50 lb at lave. Det er meget mindre end købmanden, og det er meget slankere, så det går længere. Plus underholdningsværdien er uvurderlig.

Fra: telefon fyr

Ingredients

En benefri flæskesteg (Boston Butt)

½ kop hver brun farin, Morton's Tender Quick og honning (ahornsirup eller melasse kan erstatte)

Preparation

Bland brun farin og Tender Quick grundigt. Skær stegen i halve vandret.

Smør begge halvdele grundigt med sukker/Tender Quick-blandingen og gnid godt ind.

Ryst det overskydende af og kom stegene i store plastikposer med lynlås.

Sæt i køleskabet i 6-7 dage for at hærde.

På den 3. dag hældes eventuel poolet væske fra, vend posen om og sæt tilbage i køleskabet.

Den sidste dag tages kødet ud af posen og skylles grundigt i koldt vand.

Læg i blød i koldt vand i 2 timer for at fjerne noget af saltet.

Efter iblødsætning fjernes og tørres med køkkenrulle.

Varm honning, melasse eller ahornsirup, lige nok til at blive tynd, og pensl på kødet. Ryg ved 200°F, indtil den når 140°F i den tykkeste del. Afkøl i køleskabet. Når du er klar til at spise, skær den i den ønskede tykkelse og brug den som almindelig bacon.