Røget Honning sennep kureret bacon Opskrift
Forkæl dig med de mundvandede smag af hjemmelavet bacon med denne let at følge opskriften. Overtrukket i en dejlig blanding af honning og sennep, er svinekødmagen rystet i tre dage, koldt røget til perfektion og derefter skåret i strimler, der kan koges til sprød perfektion i ovnen. Med tilladelse fra Alton Brown-Food Network.
Ingredients
200 G (1 kop) salt
200 G (1 kop) sukker
55 G (2 oz) honning
15 Ml (3 spsk) sennepspulver
450 G (1 lb) svinekød
Preparation
I en lille skål kombineres salt og sukker.
Fordel honning jævnt over svinekød, og overtræk derefter med sennep.
Fordel salt- og sukkerblandingen rigeligt ud over sennepen.
Kom i en genlukkelig plastikpose og stil på køl i 3 dage.
Efter tre dage er gået, fjern svinekødet fra saltlagen, skyl maven og dup tør med køkkenrulle.
Læg på en rist over en bageplade og stil foran en blæser i 1 time for at danne en pellicle.
Kold røg i 4 til 6 timer. Brug æblebisquetter
Afkøl kødet i fryseren i en time for at stivne, så det er nemt at skære det i baconstrimler.
Skær det, du skal bruge, og opbevar resten i en frysesikker pose i køleskabet eller fryseren.
Foreslået madlavningsmetode:
Læg baconstrimlerne på en bageplade med en rist og sæt dem i en kold ovn.
Tænd ovnen på 400° F. og steg i cirka 12 til 15 minutter, afhængigt af hvor sprød du kan lide din bacon.
Fjern fra rist og afdryp på køkkenrulle. God fornøjelse!
Opskrift udlånt af Alton Brown-Food Network
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now