sliced spicy pork tenderloin and sriracha sauce bottle

Røget honning sriracha Svine mørbrad Opskrift



Sød og krydret blanding i denne opskrift på enkle, men dristige smag. Hvis du kan lide det varmt, så tjek Spicy Boar Pepperoni, Spicy Caveman Clubs, Cajun rejer med krydret ranch eller krydret røget trak kalkunben.

Ingredients

1 Svinemørbrad

2 spsk sriracha varm sauce

1½ spsk honning

½ tsk salt

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory, Æble eller Kirsebær

Preparation

Bland sriracha sauce, honning og salt i en skål. Fordel over hele svinemørbraden, så den er jævnt belagt.

Indstil rygeren til 275°F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (hickory, æble eller kirsebær fungerer godt).

Røg svinekødet, indtil det når en indre temperatur på 155°F, cirka 2 – 2 ½ time.

Skær mørbraden i medaljoner og server med det samme.

Ved Steve Cylka

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now