Røget honning sriracha Svine mørbrad Opskrift
Sød og krydret blanding i denne opskrift på enkle, men dristige smag. Hvis du kan lide det varmt, så tjek Spicy Boar Pepperoni, Spicy Caveman Clubs, Cajun rejer med krydret ranch eller krydret røget trak kalkunben.
Ingredients
1 Svinemørbrad
2 spsk sriracha varm sauce
1½ spsk honning
½ tsk salt
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory, Æble eller Kirsebær
Preparation
Bland sriracha sauce, honning og salt i en skål. Fordel over hele svinemørbraden, så den er jævnt belagt.
Indstil rygeren til 275°F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (hickory, æble eller kirsebær fungerer godt).
Røg svinekødet, indtil det når en indre temperatur på 155°F, cirka 2 – 2 ½ time.
Skær mørbraden i medaljoner og server med det samme.
Ved Steve Cylka
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now