Smoked Ginger Honey Pineapple Glazed Spare Ribs Recipe

Røget ingefær honning ananas glaseret Spareribs Opskrift



Jeg valgte denne opskrift som en ændring fra tomatbaseret BBQ -sauceret ribben, og de arbejdede godt. De var efter at have faldet fra hinanden, og glasuren i slutningen sendte dem ind i den himmelske kategori.

Prøv det, dine tabler vil takke dig!

tsquared

Ingredients

Ananas honning Marinade:

2 kopper hønsebouillon

1 kop sojasovs

1 kop ketchup

½ Kop ananasjuice (jeg brugte friskhakket i stedet)

½ Kop honning

¼ Kop sherry

2 spsk brun farin

1 tsk revet frisk ingefær

2 fed hvidløg - presset

1 tsk friskkværnet peber

1 tsk ikke-jodiseret salt

2 plader på 3,8 lb (pr. plade) og nedre spareribs

Ingefær honningmarinade:

2 spsk sojasovs

2 tsk revet ingefær

½ Tsk friskkværnet sort peber

1 kop honning

Preparation

Kombiner alle ingredienser til marinade, bring det i kog, lad det simre i 15 min

Hæld afkølet marinade på afpudsede ribben og mariner natten over.

Jeg brugte æblepucke til 3 timers røg ved 200°F, dørtemp.

Efter at have røget, hældte jeg ribbenene i rester af marinade og pakkede dem ind i folie og derefter ind i ovnen ved 225°F i 3 timer.

Mens ribbenene var i ovnen, lavede jeg glasuren ved at kombinere ingredienser og simre i 10 minutter, hvorefter den lod den køle af.

30 minutter før servering trak jeg ribbenene ud og kom glasuren på og så tilbage i ovnen.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now