Røget ingefær honning ananas glaseret Spareribs Opskrift
Jeg valgte denne opskrift som en ændring fra tomatbaseret BBQ -sauceret ribben, og de arbejdede godt. De var efter at have faldet fra hinanden, og glasuren i slutningen sendte dem ind i den himmelske kategori.
Prøv det, dine tabler vil takke dig!
tsquared
Ingredients
Ananas honning Marinade:
2 kopper hønsebouillon
1 kop sojasovs
1 kop ketchup
½ Kop ananasjuice (jeg brugte friskhakket i stedet)
½ Kop honning
¼ Kop sherry
2 spsk brun farin
1 tsk revet frisk ingefær
2 fed hvidløg - presset
1 tsk friskkværnet peber
1 tsk ikke-jodiseret salt
2 plader på 3,8 lb (pr. plade) og nedre spareribs
Ingefær honningmarinade:
2 spsk sojasovs
2 tsk revet ingefær
½ Tsk friskkværnet sort peber
1 kop honning
Preparation
Kombiner alle ingredienser til marinade, bring det i kog, lad det simre i 15 min
Hæld afkølet marinade på afpudsede ribben og mariner natten over.
Jeg brugte æblepucke til 3 timers røg ved 200°F, dørtemp.
Efter at have røget, hældte jeg ribbenene i rester af marinade og pakkede dem ind i folie og derefter ind i ovnen ved 225°F i 3 timer.
Mens ribbenene var i ovnen, lavede jeg glasuren ved at kombinere ingredienser og simre i 10 minutter, hvorefter den lod den køle af.
30 minutter før servering trak jeg ribbenene ud og kom glasuren på og så tilbage i ovnen.
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now