Smoked Jagerwurst Recipe

Røget Jagerwurst Opskrift



For at fortælle dig sandheden er dette en variation af den røget Jagerwurst -opskrift. Jeg tog springet i dag og besluttede at lave min første pølse, og det viste sig at være en fantastisk oplevelse, meget afslappende. Så mange opskrifter derude, men jeg besluttede en variation af Ruhlmans Jagerwurst eller Hunter -pølse. Det gik meget glat, jeg kan ikke tænke på et enkelt negativt punkt. Nå, jeg havde en udblæsning, mens jeg fyldte, men den var let fast og væk gik jeg.

Denne pølse vil være fantastisk med noget røget ost og et glas rødvin, den har en jordisk smag, som jeg satser på er bedst kold.

Jeg har aldrig lavet pølse, så hvis du er ny på denne hobby, skal du ikke være bange. Det er let og masser af sjov.

Ingredients

5 Lb svinekød skulder

1½ tsk sort peber

½ tsk ristede og stødte korianderfrø

2 tsk hakket hvidløg

2 spsk ristede og malede sennepsfrø

1 tsk revet muskatnød

½ tsk malet ingefær

1 tsk paprika

1 tsk Kur #1

2 tsk dextrose

½ kop tør rødvin

½ kop vand

Preparation

Slib alt sammen og fyld tarmene.

Jeg tørrede dem i en time ved 130ºF, hvorefter jeg stødte dem op 10 grader hver time.

Jeg gav dem 3 timers whisky-egrøg og lod dem sidde indtil en IT på omkring 152ºF.

Whisky
Egetræ

Whisky Oak Bisquettes til Bradley Smokers

Specielt skabt til at tilføje en distinkt smag til enhver ret. Passer godt til rødt kød, svinekød, fisk (især laks) og tungt vildt.

Shop Now