Smoked Jumbo Polish Sausage Recipe

Røget Jumbo polsk pølse Opskrift



Dette er min bedstefars røget jumbo -polske pølseopskrift. Jeg var i humør til at prøve noget lidt anderledes end det sædvanlige jeg laver. Så jeg troede, at denne opskrift så ud som om den var værd at prøve. Dette er en gammel familieopskrift, og jeg håber, du prøver den og nyder den. Desuden har du muligheden for at gøre det frisk eller røget. Den røget pølse indeholder alle de friske ingredienser og derefter resten anført.

Ingredients

Frisk:

10 Lb hakket svinekød

2 kopper isvand

5 spsk ikke iodiseret salt

1 spsk sukker

2 spsk sort peber

2 spsk hvidløg

1 tsk merian

1 tsk stødt allehånde

Røget:

2 kopper sojaprotein

2 tsk instacure N.1

1 tsk paprika

Bemærk: Den røgede pølse indeholder alle de friske ingredienser og derefter resten.

Preparation

Placer pølsen i røgeri, der er forvarmet til 120ºF (48.9°C).

Opbevar i en time eller indtil hylsteret er tørt.

Hæv gradvist røgeriets temperatur til 165ºF (73.8°C).

Påfør kraftig røg i cirka 4 timer.

Fortsæt med at koge pølse, indtil pølsens indre temperatur er 152ºF (11.1°C).

Fjern fra røgeriet og afkøl med koldt vand, indtil den indre temperatur er 110ºF (43.3°C).

Tillad blomstring, indtil den ønskede farve er nået.

Stil i køleskabet natten over. Kog derefter eller vac pac.