Røget Jumbo polsk pølse Opskrift
Dette er min bedstefars røget jumbo -polske pølseopskrift. Jeg var i humør til at prøve noget lidt anderledes end det sædvanlige jeg laver. Så jeg troede, at denne opskrift så ud som om den var værd at prøve. Dette er en gammel familieopskrift, og jeg håber, du prøver den og nyder den. Desuden har du muligheden for at gøre det frisk eller røget. Den røget pølse indeholder alle de friske ingredienser og derefter resten anført.
Ingredients
Frisk:
10 Lb hakket svinekød
2 kopper isvand
5 spsk ikke iodiseret salt
1 spsk sukker
2 spsk sort peber
2 spsk hvidløg
1 tsk merian
1 tsk stødt allehånde
Røget:
2 kopper sojaprotein
2 tsk instacure N.1
1 tsk paprika
Bemærk: Den røgede pølse indeholder alle de friske ingredienser og derefter resten.
Preparation
Placer pølsen i røgeri, der er forvarmet til 120ºF (48.9°C).
Opbevar i en time eller indtil hylsteret er tørt.
Hæv gradvist røgeriets temperatur til 165ºF (73.8°C).
Påfør kraftig røg i cirka 4 timer.
Fortsæt med at koge pølse, indtil pølsens indre temperatur er 152ºF (11.1°C).
Fjern fra røgeriet og afkøl med koldt vand, indtil den indre temperatur er 110ºF (43.3°C).
Tillad blomstring, indtil den ønskede farve er nået.
Stil i køleskabet natten over. Kog derefter eller vac pac.