Smoked Bellyachin Bacon Recipe

Røget Bellyachin Bacon Opskrift



Denne røget mave-baconopskrift er til en salt reduceret, honning gnides og tørhuret bacon. Ægte honninghøjet bacon er simpelthen ikke tilgængelig i din købmand, og du bliver nødt til at lave denne bacon selv, hvis du gerne vil have autentisk honninghuret bacon. Tro mig, det er det allerbedste, og når du først har prøvet det, vil du sætte en stopper for at købe supermarkedsbacon. Hvis du bor i en by, bliver du sandsynligvis nødt til at bestille friske (ikke helbredte) sider fra dit lokale supermarked slagter. Du kan bruge denne opskrift som base for hver 5 pund. I stedet for at bruge ahornsirup og brunt sukker, skal du bruge 1/2 kop honning. Du kan også bruge pickling salt, da det fungerer godt i kurer og opløses lettere. Ældre bacon koger og brænder næsten dobbelt så hurtigt som frisk bacon. For perfekt sprød, jævnt kogt bacon uden besvær, gør hvad professionelle kokke gør ... Bag det! Forvarm ovnen til 400˚F, læg skiver i en forvarmet sort stegepande eller lippet bageplade, og bag den, indtil det er fedt begynder at gengive på fem eller seks minutter. Baconstrimler koges mere konsekvent i en ovn, og når en del af baconet er færdigt, er det hele gjort - uden rå eller brændte pletter.

Ingredients

1 hel firkantet svinemave (frisk)

1 Lb uiodiseret salt

1½ pints honning

2 Oz (8 niveau tsk) Instacure #1

Preparation

Skær den (friske) side i praktiske, firkantede plader, der passer ind i din ryger på baconbøjler.

Brug et målebånd for at undgå gætværk. Hold bugpladerne KOLDE, mens du arbejder på dem.

Bland derefter kurens ingredienser sammen og gnid kuren godt ind i fedtet og kødet på begge sider.

Husk kun at bruge granuleret, ikke-iodiseret (kosher) salt, når du retter kød. Brug kraftigt frysepapir foret med plastik til at pakke pladen ind eller læg den i en tung plastikmadpose.

Stil baconen i en køler eller et separat køleskab ved 38°F (3°C) i seks dage.

Fjern baconen, og vask den meget godt med varmt vand. Dup det tørt, og hæng det derefter op til tørre i mindst femogfyrre minutter.

Baconen skal være tør at røre ved, før den ryger. Forvarm dit røgeri til 140 ° F (60 ° C) og ryg pladen med hickory, indtil den indre kødtemperatur når 130 ° F (54 ° C)

Dette vil tage timer, så vær tålmodig. Reducer røgeritemperaturen til 49° C, og fortsæt med at ryge baconen, indtil en ønsket gylden farve opnås.

Hvis du vælger at fjerne sværen, så vent til baconen er stegt og lige er ude af ovnen. Brug en kniv med et længere blad, og placer det under det subkutane fedt over det magre kød. Du vil finde opgaven meget nemmere, mens fedtet forbliver varmt.

Hæng endelig pladen inde i en køler ved 38° F (3°C) i otte timer, før du skærer den i tykke skiver som din hat!

Dette er den bedste bacon, du sandsynligvis har smagt overalt i hele dit liv! Pas på, at din tunge ikke slår dagslyset ud af dine læber! Det er så nemt at forberede, at du kan lave det til morgenmad hver eneste dag, hvis du ikke har noget imod at få mere kolesterol end en hjertekirurgs medicinske manual!

En sort jerngryde er ideel til stegning af bacon, selvom bacon kan brænde på et øjeblik i ethvert redskab. Hvis du foretrækker sprød bacon, så brug medium varme, tyndere skiver, og hæld fedtet fra, efterhånden som det samler sig i gryden.

Mange mennesker dræner bacon på papirhåndklæder og reserverer det afsmeltede fedt til højt værdsat madolie fuld af smag. Tjek med din kardiolog, og hæld det derefter gennem en fin sigte i en glasbeholder. Dæk til og opbevar det i et køleskab eller fryser til fremtidig brug.