Chorizo and knife on cutting board

Røget Mexicansk chorizo Opskrift



En af de største ting at lave i din Bradley -ryger er bestemt pølser. Nu er der om en gazillionstyper pølse. Det gør det undertiden svært at vælge, hvilken du gerne vil lave til denne uges frokost -snack. Vi vil prøve at sende en anden røget pølseopskrift hver måned! Så hvis du holder øje med dette websted, ved du snart, hvilken pølse der er din foretrukne gå-til-snack!

Ingredients

500 G svinekød - friskkværnet

1 spsk paprika

1 tsk cayennepepper

1 spsk hvidløgspulver

1 spsk stødt spidskommen

1 tsk stødt koriander

¼ tsk stødt nelliker

½ tsk stødt kanel

1 tsk oregano

½ tsk timian

1 tsk salt

½ tsk kværnet sort peber

3 spsk æblecidereddike

Naturligt svinehus

Preparation

Kværn svinekød, en groft maling vil være tilstrækkelig.

Bland krydderier og eddike sammen med hakket svinekød ved lav hastighed i 2 minutter.

Blødgør svinetarm i 30 minutter, dræn og skyl derefter med frisk vand.

Fyld pølse i naturlig svinetarm, drej pølser af og bind enden.

Steriliser en synål eller nål i kogende vand og prik eventuelle luftlommer i pølsen.

Dup pølsen tør med et rent køkkenhåndklæde eller lad den hænge et køligt, tørt sted i en time.

Ryg med ønskede bisquetter (jeg brugte Bradley Oak Bisquettes) mellem 140-160°F, indtil en indre temperatur på 160°F er nået.

Placer i et isbad umiddelbart efter fjernelse fra din Bradley Smoker.

Egetræ
 Træ

Egbisquetter til Bradley Smokers

Det mest alsidige træ af dem alle er eg. Passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og vildt.

Shop Now