Pie plate of sausage and cheese quiche

Røget Pølse & Cheddar Quiche Opskrift



Denne opskrift på Smoked Sausage og Cheddar Quiche har masser af ost og røget smag for en god morgenmad eller brunch. Du kan også altid bruge en røget ost i stedet for Cheddar.

Ingredients

8 morgenmadspølser

3 æg

½ kop halv og halv fløde

½ tsk salt

¼ tsk kværnet sort peber

1 kop revet cheddarost

19-tommer forbagt tærteskal

Bradley Flavor Bisquettes - Æble eller Kirsebær

Preparation

Ryge morgenmadspølse:

Placer morgenmadspølserne side om side på rygerstativer eller magiske måtter, og sørg for, at de ikke rører hinanden.

Start rygeren ved at bruge træbisquetter efter eget valg (æble eller kirsebær fungerer meget godt!). Bring rygeren op til en temperatur på 250°F.

Læg morgenmadspølserne i rygeren og kog indtil den indre temperatur når 160°F. Tiden kan variere alt efter pølsernes tykkelse og størrelse. Normalt kan det tage fra 2 til 3 timer.

Til quichen:

Forvarm ovnen til 375°F.

Skær røgede pølser i ½ tomme stykker.

I en skål piskes æg, fløde, salt og peber sammen. Rør den røgede morgenmadspølse og revet cheddar i.

Hæld æggeblandingen i den forbagte tærteskal. Sørg for, at fyldet er jævnt fordelt i tærteskallen.

Sæt i ovnen og bag i 50 minutter, eller indtil fyldet er sat.

Tag ud af ovnen og lad hvile i 5-10 minutter. Skær og server.

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now