Røget Pølse og øl chili opskrift
Denne chili -opskrift bruger røget pølse i stedet for den traditionelle jordkødbase.
Ingredients
1 spsk olie
1½ kop hakket løg
1½ kop selleri i tern
1½ kop rød peber i tern
2 pund røget pølse, skåret i ½ i skiver (se opskrift på rygning af butikskøbt pølse)
2 fed hvidløg - hakket
En 28 oz dåse hakkede tomater
2 dåser kidneybønner - skyllet og drænet
1 dåse sorte bønner - skyllet og drænet
1 flaske øl
3 spsk tomatpure
3 spsk chilipulver
2 spsk brun farin
1 tsk salt
½ tsk cayennepeber
Preparation
Opvarm olie på medium varme, i en hollandsk ovn eller stor gryde.
Tilsæt løg, selleri, peber og hvidløg til den hollandske ovn og steg, rør ofte, indtil grøntsagerne er møre.
Tilsæt røget pølse i skiver og kog under omrøring i cirka 5-7 minutter.
Rør de resterende ingredienser i og bring det i kog.
Sænk varmen, rør rundt og dæk med låg.
Lad kulden simre i 90 minutter.
Serveres varm.