Smoked sausage and beer chili

Røget Pølse og øl chili opskrift



Denne chili -opskrift bruger røget pølse i stedet for den traditionelle jordkødbase.

Ingredients

1 spsk olie

1½ kop hakket løg

1½ kop selleri i tern

1½ kop rød peber i tern

2 pund røget pølse, skåret i ½ i skiver (se opskrift på rygning af butikskøbt pølse)

2 fed hvidløg - hakket

En 28 oz dåse hakkede tomater

2 dåser kidneybønner - skyllet og drænet

1 dåse sorte bønner - skyllet og drænet

1 flaske øl

3 spsk tomatpure

3 spsk chilipulver

2 spsk brun farin

1 tsk salt

½ tsk cayennepeber

Preparation

Opvarm olie på medium varme, i en hollandsk ovn eller stor gryde.

Tilsæt løg, selleri, peber og hvidløg til den hollandske ovn og steg, rør ofte, indtil grøntsagerne er møre.

Tilsæt røget pølse i skiver og kog under omrøring i cirka 5-7 minutter.

Rør de resterende ingredienser i og bring det i kog.

Sænk varmen, rør rundt og dæk med låg.

Lad kulden simre i 90 minutter.

Serveres varm.