Smoked Portuguese Chourizo Recipe

Røget Portugisisk Chourizo Opskrift



De bedste røget svinekødpølser nogensinde! Lav disse røget portugisisk Chourizo. Det tager normalt to personer ca. 5 timer. Masser af arbejde, men det er det værd.

Ingredients

6 store flæskesteg

1 flaske rødvin (størrelse 1,8 liter)

6 Komplet hvidløgshoveder, alle knust

1 kop salt

2 krukker portugisisk peberpasta (1 varm og 1 mild – BM Brand)

3 kopper paprika

Flere dråber flydende røgaroma (valgfrit)

1-2 pakker tarme skyllet godt ud

Preparation

Hak men meget små, omtrent på størrelse med en negl. Masser af arbejde, men det er det værd. Det tager normalt to af os omkring 5 timer.

Bland alle andre ingredienser og lad marinere i køleskabet i to dage.

Fyld pølser.

Røg i Bradley-ryger med 4-5 Hickory-pucke, ovntemperatur indstillet til 70°C (160°F). Fortsæt med at ryge i i alt 4-5 timer afhængig af størrelsen på dine pølser. Sørg for, at den indre temperatur i pølserne, når de er tilberedt, er 71°C (160°F), det er det, der gør pølsen klar og sikker at spise.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now